Yok hocam Android kullanmak mantık dışı bir olay o nedenle açtım.@471153 Durup dururken niçin böyle bir konu açıyorsun ? İki tarafın çatışması hoşuna mı gidiyor.
Yok hocam Android kullanmak mantık dışı bir olay o nedenle açtım.@471153 Durup dururken niçin böyle bir konu açıyorsun ? İki tarafın çatışması hoşuna mı gidiyor.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
S21 kasmaya başlamış forumda konular var?Tercih meselesi hocam sonuçta amiral gemisi androidler gayet stabil çalışıyor
Bu kasıyor muhabbeti kimden çıktı? 6 sene aynı android cihazı kullandım neden benimki kasmadı? Gidip alt segment telefon alırsan tabi ki kasar ama şuan hangi amiral gemisi telefonu alırsan al minimum 5 sene gideri var. Iphone 11 kullandım 1 ay, 6 senede androidde yaşamadığım sorunları 1 ayda iphone da yaşadım mesela.
Hocam senelerdir neden kullanamıyor bu markalar? Sebebi işlerine geliyor. 3 senede bir telefon aldırtıyorlar millete.
Kişiselleştirme daha fazla kendine has bir telefon dahi kurabilirsin Android ile sevmemek ayıptır asıl.iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?
Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
S21 kasmaya başlamış forumda konular var?
Cayır cayır yanıyor sıcaktan ondan bahsediyorsun galiba?Android telefon olarak J5 kullanırsanız tabii ki de kasar, gidin üst segment eski telefonlara bakın hala cayır cayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.