Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi bitmediniz arkadaş ya. Ne stabillikmiş. Pürüzsüz animasyonları stabil işletim sistemi diye yutturuyorlar size. iOS 7'den beri aynı işletim sistemini ve cihazları kullanıyorsunuz. Hiçbir yenilik hiçbir inovasyon yok. Her konuda rakiplerinin gerisindesiniz. Rakipleriniz sensörleri, kamerayı ve parmak izi sensörünü ekrana gömerken sizde hâlâ çentik ve dinamik ada gibi ekranı kaplayan şeyler var.
Gerekte yok zaten gayet güzel işletim sistemi adamlar ne yapsınlar uzaya mı çıkartsınlar?

İki tarafın kendine göre güzel yanları var. Mesela Android'de APK. Uygulamanın eski sürümleri, cihazı desteklemiyorsa vb. indirebiliyoruz. IOS'ta ise daha katı kurallar var. Bu da virüs girmesini zorlaştırıyor. Hem Samsung'a hem de Apple'a hayır demem. 😊

Gerekte yok zaten gayet güzel işletim sistemi adamlar ne yapsınlar uzaya mı çıkartsınlar?
iOS işlevsellikten yoksun bir işletim sistemi. Ayarları karma karışık. Rootsuz android kadar bile özelleştirme yok. Apple'ın dayattığını kullanmak zorundasın. iOS olmayan cihazlara fotoğraf bile atılamıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı