Bir insan neden oyunda hile açar?

Ben küçük yaşlarda milleti sinir etmek için açıyordum, fakat şimdi tövbeliyim imkanı yok açmam. Açan kişinin bence kendine saygısı yoktur. İyi oynamadığını kabul etmeyip, illegal yollara başvurur hile açan kişi. Bir oyunu iyi oynayan kişi, o oyundan zevk alır zaten. Hileye ihtiyaç duymaz. Bilmiyorum ama hile açan kişi hayatta başaramadıklarını, oyunda başarmaya çalışıp kendini tatmin ediyorda olabilir.
 
Ben genelde hileyi işleri zorlaştırmak için açıyorum. Para azaltma, karşı tarafın canı arttırma, kullandığın itemin güçünü düşürme, görüş daraltma, puslandırma vs. Genelde ben hile kullanınca karşı tarafın lehine oluyor. Bu arada Online da sadece arkadaşlarımlayken açarım onun dışında da yukarıda saydıklarımı NPC'ler için kullanırım.
 
Rica etsem Sadistlerin yanına / Palyaçolar ekleyebilir misiniz hocam :)

Onları düz hilecilere sokmak daha doğru olur. Sadistler en egzotik hileciler oluyor bunlarla bir anlaşma yapılamaz ya da hilenin kötü olduğu anlatılamaz. Kazanma dertleri de yoktur, tek istedikleri başkalarının oyununu batırmak hatta küfürlere bile eğlenmek. Bunları ban bile durduramaz ve hayatta normal oynamazlar.
 
Kimseye saygısı olmayan boş bir adamsa açar.


Ayrıca hileyle nasıl zevk alıyorsunuz ya ben offline oyunlarda bile hile açmıyorum zevki kaçmasın diye.
 
Bir insanın oyunda hile açması, çeşitli nedenlere bağlı olabilir. Bazı nedenler şunlar olabilir:

  1. Kazanmak için: Bir oyuncu, kazanmak için yapabileceği her şeyi yapmak isteyebilir. Hile açarak, rakiplerinden daha avantajlı bir konuma geçmek veya oyunun sonucunu kendi lehine çevirmek isteyebilir.
  2. Eğlence için: Bazı oyuncular, oyunun normal kurallarının dışına çıkmak ve farklı şeyler denemek için hile açabilirler. Bu, oyun deneyimlerini daha heyecanlı ve eğlenceli hale getirebilir.
  3. Özgüven eksikliği: Bazı oyuncular, yeteneklerinin yeterli olmadığını düşündükleri için hile açabilirler. Hile kullanarak, kendilerini daha iyi bir oyuncu olarak gösterebilirler.
  4. Rekabet için: Bazı oyuncular, sadece rakiplerini yenmek için hile açarlar. Bu tür oyuncular, diğer oyuncuların oyun deneyimlerine zarar verme konusunda fazla endişelenmeyebilirler.
  5. Yetersizlik hissi: Bazı oyuncular, bir oyunu bitirmekte zorlandıklarında veya ilerlemekte zorlandıklarında hile açarak ilerlemeyi kolaylaştırabilirler. Bu, oyun deneyimlerini daha kolay hale getirebilir.
  6. Yarışma için: Bazı oyuncular, bir yarışma veya turnuva için hazırlanırken hile açarak avantaj elde etmek isteyebilirler.
Yukarıdaki nedenlerin herhangi biri veya birkaçı, bir insanın oyunda hile açmasına neden olabilir. Ancak, hile açmanın, oyuncular arasında güvensizlik ve haksızlık hissi yaratabileceği ve oyunun zevkini ve deneyimini bozabileceği unutulmamalıdır.
Hocam neden ChatGPT gibi yazıyorsunuz?
 
Ayrıca hileyle nasıl zevk alıyorsunuz ya ben offline oyunlarda bile hile açmıyorum zevki kaçmasın diye.

Bu çok güzel bir soru, az önce dediğim sadistler grubunun en umursamadığı kısım. Bu tip hilecilerin oyun bile umrunda değil. Hile açabilecekse bugün araba yarışı, yarın MOBA, haftaya spor oyunu bile oynayabilirler. Yalnızca multiplayer olsun ve başkalarının oyun keyfini baltalamaktan zevk alabilsinler.
 
Neden mi hile kullanır?
1. oynadığı oyunda sebepsiz yere ceza/ban yemiştir intikam için kullanır ( Zula'da sebepsiz 1 ay ban yemiştim 50 lvden 1 lv le düşmüştüm bende para ile hile alıp rekoda ve odalarda hile kullanmıştım ve pişman değilim iyikide yapmışım)

2.oyunda eşitsizlik/p2w olduğu içindir.
3. zevk almak için.
 
CS:GO hileli oynayan biri olarak.
Ben bunun için hile kullanıyorum.

1 - Tamamen eğlence amaçlı.
2 - Kazanmak ya da kaybetmek hiç önemli değil.
3 - Sadece karşı tarafı sinir etmek amaçlı.

Kasıtlı olarak çift keleşin üstüne çıkmam çıkar isem rankımı hemen düşürürüm nova 1 - çift keleş arası en sinirli tayfa :D
 
Onları düz hilecilere sokmak daha doğru olur. Sadistler en egzotik hileciler oluyor bunlarla bir anlaşma yapılamaz ya da hilenin kötü olduğu anlatılamaz. Kazanma dertleri de yoktur, tek istedikleri başkalarının oyununu batırmak hatta küfürlere bile eğlenmek. Bunları ban bile durduramaz ve hayatta normal oynamazlar.
Bu tipe denk gelmediğim için şanslıyım.
 
Dürüst olalım GTA Vice City eminim zorlandığınız yerleri hile açarak geçtiniz yani hile offline oyunlarda kötü bir şey değil.
 

Geri
Yukarı