Bir insan neden survivor izler?

sinansemih

Decapat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
15
Sadece şunu soruyorum, ablam komşular vs. de izliyor. Acaba neden TV başında 4 saat oturuyolar anlamıyorum, tamam ben de PC başındayım ama arkadaş böyle de fanatik olunmaz lan "oleyyy moley" bir de bitince ekstra diye bir şey var gece 5 saat. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 saat aralıksız saçma sapan bir yarışmayı ve yarışma sonraki tartışma programını izlemek boş ve işsiz insanların yapacağı eylemdir. Kim Milyoner ve Kelime Oyunu gibi yarışmalar varken bizim millet böyle yarışmalarda fanatikleşiyor, garip.

Gidin 1 saat kitap okuyun, gidin kült bir film izleyin, gidin İngilizce bir oyun oynayın daha büyük faydalar görürsünüz. Genel kültür kazanırsınız.
 
5 Saat aralıksız saçma sapan bir yarışmayı ve yarışma sonraki tartışma programını izlemek boş ve işsiz insanların yapacağı iştir.

Gidin 1 saat kitap okuyun, gidin kült bir film izleyin, gidin İngilizce bir oyun oynayın daha büyük faydalar görürsünüz. Genel kültür kazanırsınız.

Ya öyle de bize göre öyle yaşlılar ve ailedekiler eğleniyor maşallah :)
 
Ailem öyle bir bağırıyor ki gece erken uyumak imkansız oluyor.
Bu yüzden gece minimum 1:30 gibi uyumak zorunda kalıyorum. :(

Kim Milyoner Olmak istere de razıyım sesine dalıp gidiyorum ninni gibi geliyor fakat Survivar bence Acun abinin yaptığı büyük bir yanlış.
 
Ya kardeşim otur iki sayfa kitap oku bir şeyler araştır. Öğren genel kültürünü geliştir. Yok arkadaş bu milleti anlamak mümkün değil.

Millet utanmadan sıkılmadan izliyor mu filmi anlayamadım ki Acunun hatrına mı diye düşünüyorum ama o da değil gibi. zaten izleyici kitlesine baktığınızda genelde 30+ ve yaşlılar :)
 
Harbiden ya. Parayı kazanan kazandığıyla kalıyor. Halbuki giden zamanlar geri gelmiyor. Sorsan zamanım yok, zaman ne hızlı geçiyor falan derler. En acı durumda ülkede ki hiçbir konunun survivor kadar Twitter'da gündem olmaması.
 

Geri
Yukarı