Bir insanın ölümünü kabullenememek

  • Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.779
Hepimiz öleceğimiz için endişelenmeye gerek yok, evet, sevdiğimiz biri yanımızdan ayrılıyor. Ama şöyle düşünelim, herkes ayrılacak. Bu yüzden hepimiz buluşacağız belki. Ben ölümden sonra ahiret inancına sahibim. Farklı görüşte olanlar olabilir görüş haklarına saygı duyarım ama ölüm bir gerçek olduğu ve öleceğimizi bildiğimiz için çok da kafama takmıyorum. Siz de başka şeylere odaklanmaya çalışın.

Yanlış anlamayın ama aşık falan olun duygusal olarak kopabilirsiniz o zaman.
 
Öncelikle Allah rahmet eylesin dedeniz öldü üzüldüm ama bu bir hayat yani devam etmek zorunda öldüğüne kabullenmeniz gerek o
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı