Çözüldü Bir insanın sesini yapay zeka ile nasıl konuşturabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi birisinin sesi ile bir şarkıya nasıl aktarıp konuşturabilirim en gerçekçi şekilde?

Çözüm

Bir arkadaş, rehberini yaptı. @leeEVERETT

Bir arkadaş, rehberini yaptı. @leeEVERETT

Çözüm
@leeEVERETT hocamın bir rehberi var, buyrun linki: Guide: AI Cover nasıl yapılır?
Kendi ses modelinizi yapmanız çok zor olacaktır internetten hazır modelleri "x huggingface" diye aratıp bulabilirsiniz. Ancak şöyle bir seri buldum belki işinize yarar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@leeEVERETT hocamın bir rehberi var, buyurun linki: Guide: AI Cover nasıl yapılır?
Kendi ses modelinizi yapmanız çok zor olacaktır internetten hazır modelleri "X huggingface" diye aratıp bulabilirsiniz. Ancak şöyle bir seri buldum belki işinize yarar:

Çokmu zor yapmak? Tanıdığım kişilere ya da kendime yapmak istiyorumda.

Hocam bilmeyene labirent gibi geliyor bana kalırsa bir editör tutun ucuz bir fiyata yaptırın bana kalırsa uğraşlımaz. Veya kankana filan yaptır anlıyorsa.
Evet anlayamadım zaten, bırakıyorum :d

Kötü oldu bu, yine bir denemekte fayda var.

Bir kere yapınca nasıl yapıldığını anlıyorsunuz eğer sesin iyi çıkmasını istiyorsanız temiz ses örnekleri, istenin kişinin sesi dışındaki seslerin olmaması, kelime darcığının geniş olması gibi etmenler önemlidir 200-250 epoch yeterlidir fakat önerim 200 epoch.

Bir kere yapınca nasıl yapıldığını anlıyorsunuz eğer sesin iyi çıkmasını istiyorsanız temiz ses örnekleri, istenin kişinin sesi dışındaki seslerin olmaması, kelime darcığının geniş olması gibi etmenler önemlidir 200-250 epoch yeterlidir fakat önerim 200 epoch.

Hocam dediklerinizden hiçbir şey anlamıyorum, birisi beni sesliden adım adım yönlendirmediği sürece çözemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı