Bir iPhone'a 7000 TL verilir mi?

Android demek Linux demek. Cihazı özelleştirebilirsiniz.

Hocam bu tamamen sizin istek ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Bir laptoba 9-11k verilmez diyen birçok kişi var. Ben verdim. Önemli olan sizin istek ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Karşılıyor ve ekonomik durumunuz yetiyorsa almanızı tavsiye ederim.

Bana göre verilmez. Parası bol olan versin ben o paraya PC toplayıp takılırım telefon ile yapılabilecekler kısıtlı şu anda insanlar fotoğraf çekip sosyal medyaya koymak dışında pek bir şey yapmıyor 12K'ya telefon alsalar bile.

Şefim, bütcene bağlı. Elinden 7 bin çıkması sana dokunmyorsa ver gitsin. Ama acelesi yoksa 12'yi bekle güncel cihaz alırsın en azından. Ya da zaten çok değer kaybetmeyen cihazlar al biraz oyna 12 gelince satar, onu alırsın.

iPhone 6 almıştım 2016'da 2020'de 1 ay önce cihazı değiştim yani uzun süreler kullandım ve kasma donma yapmadı ama yazılım desteği gelmediği için bazı uygulamalar yüklenemiyordu yani iPhone o para ödenir ve 6S geçtim cayır cayır her türlü oyunu açıyor süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…