Bir iPhone'a 7000 TL verilir mi?

Bir argüman savunurken "hepsi" diye başlık atmayın derim. Kanıtlanmamış durumlar hakkında genel çıkarımlar yapmanız sadece popülist bir söylem olarak yerini alır.

Hayatımda Iphone kullanmadım. Kullanacağımı da sanmıyorum. Kendim ve annem, Redmi kullanıyoruz. Konu ise sizin ya da benim kullandığım telefon değil, bu miktarın bu cihaza verilip verilmeyeceği. Cihazın özellikleri ve TR bazlı fiyatı ortada. Üst seviye bir deneyim istiyorsanız kapı aralamak istiyorsanız başlangıç için 5000 TL gibi fiyatı göz almalısınız zaten. He akabinde; Android özelleştiriliyor, F/P ürünler var, onun yerine başka şey alınır ve para cepte kalır vb. söylemler olabilir ama bu başka bir boyut. Alacak kişinin ödeyecek gücü vardır ve bu saydıklarımın kendisi için bir önemi yoktur. Kapalı kutu olarak hazır bir üst segment ürün arıyordur, alır.

Android demek Linux demek. Cihazı özelleştirebilirsiniz.

Hocam bu tamamen sizin istek ve ihtiyaçlarınıza göre değişir. Bir laptoba 9-11k verilmez diyen birçok kişi var. Ben verdim. Önemli olan sizin istek ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu? Karşılıyor ve ekonomik durumunuz yetiyorsa almanızı tavsiye ederim.

Bana göre verilmez. Parası bol olan versin ben o paraya PC toplayıp takılırım telefon ile yapılabilecekler kısıtlı şu anda insanlar fotoğraf çekip sosyal medyaya koymak dışında pek bir şey yapmıyor 12K'ya telefon alsalar bile.

Şefim, bütcene bağlı. Elinden 7 bin çıkması sana dokunmyorsa ver gitsin. Ama acelesi yoksa 12'yi bekle güncel cihaz alırsın en azından. Ya da zaten çok değer kaybetmeyen cihazlar al biraz oyna 12 gelince satar, onu alırsın.

iPhone 6 almıştım 2016'da 2020'de 1 ay önce cihazı değiştim yani uzun süreler kullandım ve kasma donma yapmadı ama yazılım desteği gelmediği için bazı uygulamalar yüklenemiyordu yani iPhone o para ödenir ve 6S geçtim cayır cayır her türlü oyunu açıyor süper.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı