Tarık neden böyle konular açıyorsun? Ama hayır bağlanmaz.Bir kasaya 2 tane anakart takılır mı? 2 anakarti birbirine bağlayabilir miyiz?
Elinde parça olsa belki, ama galiba 2 anakartı dışında pek bir parçası yok.Biraz müdahaleyle içerisine iki ayrı sistem kurulabilen kasalar mevcut. Modart kendi bilgisayarını o şekilde yapmıştı ama aralarındaki tek bağlantı birinden çıkan görüntüyü diğer 2. ana kartta yayına vermekti. Bunun dışında bir bağlantı kurulmuyor diye biliyorum.
Yeniyim merak ediyorum darlıyorsam kusura bakmayınTarık neden böyle konular açıyorsun? Ama hayır bağlanmaz.
Ekran kartlarım ramlerim ve işlemcilerim varElinde parça olsa belki, ama galiba 2 anakartı dışında pek bir parçası yok.
Peki bunu tek sistem yapabiliyor muyuzBiraz müdahaleyle içerisine iki ayrı sistem kurulabilen kasalar mevcut. Modart kendi bilgisayarını o şekilde yapmıştı ama aralarındaki tek bağlantı birinden çıkan görüntüyü diğer 2. ana kartta yayına vermekti. Bunun dışında bir bağlantı kurulmuyor diye biliyorum.
Onların olduğunu bende biliyorum. Ekstra parça gerekiyor ve masraflı.Yeniyim merak ediyorum darlıyorsam kusura bakmayın
Ekran kartlarım ramlerim ve işlemcilerim var
Hm peki bunlar hangi parçalar söyle bilir misin para önemli değil deney yapmak istiyorum gibi bir şeyOnların olduğunu bende biliyorum. Ekstra parça gerekiyor ve masraflı.
@KafadanKontak hocamın dediği gibi ModArttan bakabilirsiniz. Detaylı biraz.Hm peki bunlar hangi parçalar söyle bilir misin para önemli değil deney yapmak istiyorum gibi bir şey
Teşekkür ederim@KafadanKontak hocamın dediği gibi ModArttan bakabilirsiniz. Detaylı biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.