2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 18 Ağustos 2020 #21 Emoji atmayı kan davasına dönüştürmek, güzel etkinlik.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #22 Blacksidemre dedi: Göz ardı etme seçeneğini kullanın hocam. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle yapacağım, size de.
Blacksidemre dedi: Göz ardı etme seçeneğini kullanın hocam. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Şimdi öyle yapacağım, size de.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.873 Makaleler 8 Çözümler 254 Yer İstanbul 18 Ağustos 2020 #23 starkia dedi: Şimdi öyle yapacağım, size de. Genişletmek için tıkla... Ben karaktersizlik yaptığımı düşünmüyorum ama siz bilirsiniz.
starkia dedi: Şimdi öyle yapacağım, size de. Genişletmek için tıkla... Ben karaktersizlik yaptığımı düşünmüyorum ama siz bilirsiniz.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 18 Ağustos 2020 #24 Bu konu kilitlenebilir mi? Ne zaman buna benzer bir konu açılsa hemen kavgaya dönüşüyor olay. Aranızda kan davası falan yok kendinize gelin. Forum burası.
Bu konu kilitlenebilir mi? Ne zaman buna benzer bir konu açılsa hemen kavgaya dönüşüyor olay. Aranızda kan davası falan yok kendinize gelin. Forum burası.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2020 #25 Blacksidemre dedi: Ben karaktersizlik yaptığımı düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim, dedim. Sana iyi forumlar dedim .
Blacksidemre dedi: Ben karaktersizlik yaptığımı düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim, dedim. Sana iyi forumlar dedim .
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.873 Makaleler 8 Çözümler 254 Yer İstanbul 18 Ağustos 2020 #26 starkia dedi: Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim. Size iyi forumlar dedim. Genişletmek için tıkla... Ben, beni göz ardı edeceğinizi sandım kusura bakmayın
starkia dedi: Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim. Size iyi forumlar dedim. Genişletmek için tıkla... Ben, beni göz ardı edeceğinizi sandım kusura bakmayın
Pokemon Ferhat Centipat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 1 18 Ağustos 2020 #27 starkia dedi: Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim, dedim. Sana iyi forumlar dedim . Genişletmek için tıkla... Ben de yanlış anladım. İki farklı anlam çıkıyor.
starkia dedi: Hocam sana bir şey demedim. Kazuma Kiryu adlı üyeyi göz ardı edeceğim, dedim. Sana iyi forumlar dedim . Genişletmek için tıkla... Ben de yanlış anladım. İki farklı anlam çıkıyor.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 18 Ağustos 2020 #28 Tartışmaya döndüğü için konu kilitleniyor.