Donanımda bir şey yok.O zaman sorun donanımsal?
AMD Ryzen 3 2200G
Asus Prime A320M-K
16 GB 2x8 3200 MHz Crucial RGB RAM
240 GB SSD
Donanımda bir şey yok.O zaman sorun donanımsal?
O zaman sorun donanımsal?
Elbet kernellarin birbirine ustun ve alt oldugu konular var, ama unutma ki bir sistemde kotu calisiyorsa hepsinde kotu calisacak diye bir sey yok.
GNU/Linux dağıtımları git gide daha fazla günlük kullanıma hitap etmeye çalışıyorlar. Aslında birbirlerinden amaç olarak çokta farklı değiller şu konumda. Kernel'ler doğrudan işletim sistemlerini temsil etmeseler de eğer bir kernel'e karşıysak dolaylı yoldan hatta neredeyse doğrudan onun çalıştırdığı İS'ye de karşıyız demektir. NT kullanmıyoruz diyorsak o zaman Windows kullanmıyoruz. Windows bu bahsettiğim artılara sahip olmasa hepimiz NT kernelini eleştirip GNU/Linux dağıtımlarına geçelim derdim rahatça.gereksiz bir karşılaştırılma olmuş sanki biraz. Windows amacı belli Linux amacı belli. Windows her yerde çalışmadı için bir şeyler yapmaya çalışıyor alttan alttan başka şeyler yapıyor falan. Linux ne yapıyor Windows ne eksik yapıyorsa o kısmı tamamlamaya çalışıyor.
Donanımda bir şey yok.
AMD Ryzen 3 2200G.
ASUS Prime A320M-K
16 GB 2x8 3200 MHz Crucial RGB RAM.
240 GB SSD.
SSD ne? Eğer kötü bir şey ise normal.
Sizinle alakalı olabilir. Sizden 50 kat kötü sistem ile kasmasız kullanıyorum.Windows kurulduğundan beri hiç ayar değişimi yapmamıştım. Durduk yere saçma kasmalar oluyordu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.