Bir kişiye nasıl dava açılır?

SsMuffiNsS

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda bana küfür eden bir 8 yaşındaki çocuğun ailesinin bu küfürleri duymasını istiyorum nasıl bir çocuk yetiştirdiklerini görmeleri için.
Bunun için internetten bir video kaydıyla nasıl dava açabileceğimi bilen söyleyebilir mi?

Oyunda bana küfür eden bir 8 yaşındaki çocuğun ailesinin bu küfürleri duymasını istiyorum nasıl bir çocuk yetiştirdiklerini görmeleri için.
Bunun için internetten bir video kaydıyla nasıl dava açabileceğimi bilen söyleyebilir mi?

Gerçekten uğraşacak mısınız? Mahkeme açana kadar zaten dökeceğin paralara değmez. Çok istiyorsanız gidin korkutun küfüre tövbe ettirin yeter.

Çocuğun ailesinin bu küfürleri duymasını istiyorum nasıl bir çocuk yetiştirdiklerini görmeleri için.
İnternet ortamında hepimiz ayrı ayrı kimliklere soyunuyoruz, olmadığımız kişiliklere ister istemez bürünebiliyoruz. Kibar izlenimi uyandıran, rasyonel tavır takınan, reel'de de aynı bir kaide yok. Ayrıyeten uğraşmanıza değmez. En ufak dava işlemleri bile kimi zaman aylarca sürebiliyor.

Son düzenleme:
Ya bu tarz şeyler için ülkenin "adalet" sistemini meşgul etmeye gerek yok. Çocuk reşit değil zaten mahkemede bir şey sonuçlanmaz. Polise bile gittiğin zaman takmıyorlar genelde. Çocuk yaşta yayıncı, içerik üreticileri ya da oynadığı oyunlarda küfür eden kişileri görünce oradan örnek alıp o da aynı hareketi yapıyor. Çözümü nasıl bulursunuz bilmem ama harcadığınız efora değmez :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı