Bir kız ile kavga etmek

Sıradan çıkarken kızın parmak uçlarına bas bu kadar oluyor diye
Kavga durumuda en son plan olarak dirseğini kullan internetten biraz arattır uygulaması çok basit ama en son ihtimal bence.

Ağırlığını koyman gerekmekte bu konularda. Önerim ilk rica et yok yine devam ediyorsa ağzının payını ver.

Yok zaten ben sabır taşı gibi biriyimdir fakat prensiplerimin dışına çıkınca da uyarırım halen devam ediyorsa artık dur deme vakti gelir.
Normalde gülüp geçerdim ama sen laf dinleyecek lafa gelmişsin.

Ne prensipi kardeşim kıza ses yükseltilmez el kaldırılmaz sana ne yaparsa yapsın centilmenliğini göstermen lazım, sizi nasıl yetiştirdiklerini anlamıyorum gerçekten bi de gelip burda ağlamışsın kız benden kalıplı falan yazmışsın ? Napıcaksın kızı mı dövüceksin??

Biz onunla dalga falan geçmiyoruz o bizimle dalga geçiyor bir arkadaşa dediki "ben zaten senin memelerini sevmiyorum" sence durduk yerde sağlıklı bir zihin bunu söyleyebilir mi?

Ayrıyeten kendisini bir şey sandığından istediği kişiyi darp ediyor ve kız diye kimse bir şey demiyor bende dur demek istedim.

Dayak fayda etmez kanka. Psikolejik baskı yapın grupça. Alır o mesajı.

Darp varsa şikayet edin. O sizinle dalga geçiyorsa tatlı dil ile uyarın veya muhatap olmayın.

Gidin şikayet edin. Ve çak suratına bir tane. Arkandakilerle iyi anlaş, sana taciz iftirası atacak; arkandakiler seni savunsun.

Darp varsa şikayet edin. O sizinle dalga geçiyorsa tatlı dil ile uyarın veya muhatap olmayın.

Fayda etmiyor şikayet etmek başka arkadaşları da daha önce darp etti bana da yaptı kolumu ısırmıştı 4 defa müdürün yanına gitti 4'ünde de salya sümük oldu öyle kurtuldu gene aynısını yapar.

4 defa kol mu ısırdı? Vampir mi bu? Gidin topluca şikayet edin. Topluca şikayet ederseniz mecbur çözüm bulmak zorunda kalacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…