Bir kız ile kavga etmek

Sıradan çıkarken kızın parmak uçlarına bas bu kadar oluyor diye :)
Kavga durumuda en son plan olarak dirseğini kullan internetten biraz arattır uygulaması çok basit ama en son ihtimal bence.

Kendimden bahsedeyim: 9. sınıf öğrencisiyim kendi halimdeyim, kimseye bulaşmam.

Fakat karşımdaki şahıs agresif bir kişilik. Maalesef onla sıra arkadaşıyız ve ben sol tarafta oturuyorum. Mecburen kendi sıramdan çıkmam için onu sırasında kullanmam gerek ve bana cevabı buradan geçmeyeceksin nasıl geçiyorsan geç oluyor. Dün yani cuma günü tekrar "kalkar mısın geçeceğim de" aynı bu cümleyi kurdum. Ben cümlemi tekrar etmeyi sevmem en fazla 2 defa tekrar ederim. Kız bir arkadaşımız olduğu için 3 defa tekrar ettim tepki vermedi. Bende sıranın arkasından çıkmaya çalıştım. Onun arkasında oturan kişinin eşyalarına çarptım rahatsız oldum. Ben eminim ki o kişi de rahatsız olmuştur. Bende pazartesi günü tekrar geçmek için soracağım. Eğer hala aynı muameleyi yapıyorsa ağzının payını vereceğim kız olduğuna bakmadan. Ayrıyeten bu arkadaşın tek bir arkadaşı var. Kimse muhatap bile olmuyor sınıftakiler ile dalga geçer fiziksel özellikleri ile dalga geçer hakaret eder ağzının payını verirken bunları yüzüne söyleyerek yani diğer arkadaşlara söylediği hakaretleri ona söyleyerek ekstra olarak ağzının payını vermeyi düşünüyorum.

Ha ayrıyeten kız benden kalıplı ve güçlü.
Ağırlığını koyman gerekmekte bu konularda. Önerim ilk rica et yok yine devam ediyorsa ağzının payını ver.

Yok zaten ben sabır taşı gibi biriyimdir fakat prensiplerimin dışına çıkınca da uyarırım halen devam ediyorsa artık dur deme vakti gelir.
Normalde gülüp geçerdim ama sen laf dinleyecek lafa gelmişsin.

Ne prensipi kardeşim kıza ses yükseltilmez el kaldırılmaz sana ne yaparsa yapsın centilmenliğini göstermen lazım, sizi nasıl yetiştirdiklerini anlamıyorum gerçekten bi de gelip burda ağlamışsın kız benden kalıplı falan yazmışsın :D? Napıcaksın kızı mı dövüceksin??

Bana göre basit bir sebep aslında sınıf öğretmenine bu durumu açıklayabilirsin zorla seni onunla aynı sıraya koyacak değildir. Kız ile dalga geçmek doğru değil belki senin bilmediğin ama onun bildiği ve onu üzen bir durum vardır. Aynı şeyi gene yaparsa "vura vura adam etmek" sözünü aklından çıkar. Bir kıza fiziksel şiddet veya onu üzücek bir tabirde bulunmak bile kabul edilemez.

Biz onunla dalga falan geçmiyoruz o bizimle dalga geçiyor bir arkadaşa dediki "ben zaten senin memelerini sevmiyorum" sence durduk yerde sağlıklı bir zihin bunu söyleyebilir mi?

Ayrıyeten kendisini bir şey sandığından istediği kişiyi darp ediyor ve kız diye kimse bir şey demiyor bende dur demek istedim.

Kendimden bahsedeyim: 9. sınıf öğrencisiyim kendi halimdeyim, kimseye bulaşmam.

Fakat karşımdaki şahıs agresif bir kişilik. Maalesef onla sıra arkadaşıyız ve ben sol tarafta oturuyorum. Mecburen kendi sıramdan çıkmam için onu sırasında kullanmam gerek ve bana cevabı buradan geçmeyeceksin nasıl geçiyorsan geç oluyor. Dün yani cuma günü tekrar "kalkar mısın geçeceğim de" aynı bu cümleyi kurdum. Ben cümlemi tekrar etmeyi sevmem en fazla 2 defa tekrar ederim. Kız bir arkadaşımız olduğu için 3 defa tekrar ettim tepki vermedi. Bende sıranın arkasından çıkmaya çalıştım. Onun arkasında oturan kişinin eşyalarına çarptım rahatsız oldum. Ben eminim ki o kişi de rahatsız olmuştur. Bende pazartesi günü tekrar geçmek için soracağım. Eğer hala aynı muameleyi yapıyorsa ağzının payını vereceğim kız olduğuna bakmadan. Ayrıyeten bu arkadaşın tek bir arkadaşı var. Kimse muhatap bile olmuyor sınıftakiler ile dalga geçer fiziksel özellikleri ile dalga geçer hakaret eder ağzının payını verirken bunları yüzüne söyleyerek yani diğer arkadaşlara söylediği hakaretleri ona söyleyerek ekstra olarak ağzının payını vermeyi düşünüyorum.

Ha ayrıyeten kız benden kalıplı ve güçlü.
Dayak fayda etmez kanka. Psikolejik baskı yapın grupça. Alır o mesajı.

Biz onunla dalga falan geçmiyoruz o bizimle dalga geçiyor bir arkadaşa dediki "ben zaten senin memelerini sevmiyorum" sence durduk yerde sağlıklı bir zihin bunu söyleyebilir mi?

Ayrıyeten kendisini bir şey sandığından istediği kişiyi darp ediyor ve kız diye kimse bir şey demiyor bende dur demek istedim.

Darp varsa şikayet edin. O sizinle dalga geçiyorsa tatlı dil ile uyarın veya muhatap olmayın.

Gidin şikayet edin. Ve çak suratına bir tane. Arkandakilerle iyi anlaş, sana taciz iftirası atacak; arkandakiler seni savunsun.

Darp varsa şikayet edin. O sizinle dalga geçiyorsa tatlı dil ile uyarın veya muhatap olmayın.

Fayda etmiyor şikayet etmek başka arkadaşları da daha önce darp etti bana da yaptı kolumu ısırmıştı 4 defa müdürün yanına gitti 4'ünde de salya sümük oldu öyle kurtuldu gene aynısını yapar.

Fayda etmiyor şikayet etmek başka arkadaşları da daha önce darp etti bana da yaptı kolumu ısırmıştı 4 defa müdürün yanına gitti 4'ünde de salya sümük oldu öyle kurtuldu gene aynısını yapar.
4 defa kol mu ısırdı? Vampir mi bu? Gidin topluca şikayet edin. Topluca şikayet ederseniz mecbur çözüm bulmak zorunda kalacaklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı