Bir kız ile kavga etmek

Gidin şikayet edin. Ve çak suratına bir tane. Arkandakilerle iyi anlaş, sana taciz iftirası atacak; arkandakiler seni savunsun.

Herkes kadına el kaldırılmaz demiş ben hayatımda hiçbir kıza hiçbir şekilde el kaldırmadım fakat bu çok ileriye gitti ve ben şu an üstün körü anlatıyorum.
4 defa kol mu ısırdı? Vampir mi bu? Gidin topluca şikayet edin. Topluca şikayet ederseniz mecbur çözüm bulmak zorunda kalacaklar.

Hayır sadece bir defa kavga ediyorlardı gene bir erkeği dövüyordu ayırmak istedim geldi kolumu ısırdı çocuğa kalem ile saldırıyordu bende ayırmaya çalışırken birden kolumu ısırdı neye uğradığımı şaşırdım.

Yani hocam ne diyeyim ben bile şaşırıyorum.

Herkes kadına el kaldırılmaz demiş ben hayatımda hiçbir kıza hiçbir şekilde el kaldırmadım fakat bu çok ileriye gitti ve ben şu an üstün körü anlatıyorum.

"kadına el kaldırılmaz" saçma bir cümle, boş ver sen o cümleyi. Sen o cümleyi "hak edene el kaldıracaksın" olarak değiştir. O ne tip kızmış öyle; klasik ergen. Arkadaşlarınla topluca şikayet edin. Okul bir şey yapmazsa, İlçe Milli Eğitim Bakanlığına taşı.
birden kolumu ısırdı neye uğradığımı şaşırdım.
Hoşt deseydin. Okullarda şu tip insanlar yer kaplıyor, masum, öğrenmek için gelenler meşgul ediliyor ya, deli oluyorum.

Gidin şikayet edin. Ve çak suratına bir tane. Arkandakilerle iyi anlaş, sana taciz iftirası atacak; arkandakiler seni savunsun.

Konudaki kişiler tam anlamamış senin gibi düşünüyorum. Bu arkadaş en ufak olayda mesela çantası mı düşecek tutuyorum diyor elleme diyorum çantan düşecek sanane diyor ve bir de bunu bağırarak yapıyor tenefüs ders içinde falan fark etmiyor ona.

Aklınca bağırıp dikkat çekmeye çalışıyor; seni haksız çıkarmaya çalışıyor. Sen de "bağırmadan konuş" diye bağır.

Aklınca bağırıp dikkat çekmeye çalışıyor; seni haksız çıkarmaya çalışıyor. Sen de "bağırmadan konuş" diye bağır.

Ben ne yapacağımı bilmiyorum müdüre gidip söylersem kız gene salya sümük oluyor sınıf öğretmenine söylersem senin yerini değiştireyim diyor bende çok uzun birisi değilim ve astigmat var en önde oturmam gerekiyor diğer önde oturan veletlerde yer değişmek istemiyor bu yanımda oturan ucube dahil. Yani en iyisi ağzının payını vermek gibi düşünüyorum.

Usta bence aptal birisiyle oturmak yerine arkalarda otur. Ki hocana söylersen bence seni arkalara atmaz. Çalışkan biri misin? Hocalar genellikle çalışkanları öne alır.

Usta bence aptal birisiyle oturmak yerine arkalarda otur. Ki hocana söylersen bence seni arkalara atmaz. Çalışkan biri misin? Hocalar genellikle çalışkanları öne alır.

Notlarım 70 ile 60 arasında derse katılırım yani beni severler bu ucubeden kurtulmam gerek ya da direkt olarak ağzının payını vermem gerek.

Mükemmel bir vaka çok iyi ben olsam incellerdim neden agresfi neden böyle davranıyor. Ama halkımız direk pata küte kavga karşındaki bomba ise patlamadan çözmenin yolunu bul yoksa patlat.

Mükemmel bir vaka çok iyi ben olsam incellerdim neden agresfi neden böyle davranıyor. Ama halkımız direk pata küte kavga karşındaki bomba ise patlamadan çözmenin yolunu bul yoksa patlat.

O agresifleşmez ise bende agresifleşmem fakat o hala aynı davranıyorsa ve eğer halen kalkmaz ise ağzının payını vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…