Bir kız ile nasıl tanışmalıyız?

Kintana

Hectopat
Arkadaşlarımla dışarıda dolaşıyoruz falan yanımızdan yaşıt kız grubu geçiyor aralarından bir kızla göz göze geliyoruz. Ben bir an bakıyorum o bana bakıyor eli saçında klasik hareketler (yuvarlama) hani belli yani anlaşılıyor birbirimizden anlık hoşlandığımız. Yani bilmiyorum adım atmak istiyorum ama ne desem ki? Açıkçası yaratıcı bir şeyler söylemek istiyorum anlık gelişen olaylar beni doğaçlamaya götürüyor ve batırıyorum. Tanımadığımız insanlarla nasıl konuşmalıyız? Yaşım 16. yani aslında nasıl konuşacağımı da az çok biliyorum daha önceden tecrübe ettim. Ama öz güvenim yok denecek kadar az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne söylediğinin önemi yok nasıl söylediğinin önemi var yüksek ve pozitif enerjiyle konuşursan kız hoşlanır ama korkak ve düşük ses tonuyla konuşursan kız senden uzaklaşır sapık olduğunu düşünür. Yanlarına gülerek git "Mars'ta mı yoksa Jüpiter'de mi yaşamak istersin?" diye soru sor(dediğim gibi ne söylediğinin bir önemi yok bu soru sadece bir örnek) ama biraz yüksek sesle ve pozitif enerjiyle söyle. Kız ile de hafif dalga geç mesela jüpiter cevabını verirse "Neden büyük diye mi?" gibi soru sor. Adını sorarken farklı ol mesela "ben kintana, sana küçükken ne isim koydular?" gibi adını sorabilirsin. Yüksek sesli konuşman lazım çünkü karşındaki kişi seni ilk konuştuğunda anlamalı konuşman net olmalı. Ama en önemlisi kız ve arkadaşları senden hoşlanacak diye onlarla aynı fikirli olmaya çalışma kendini sevdirmeye çalışma sadece eğlencene bak hem kendin eğlen hem kız eğlensin o kadar büyütülecek bir olay yok.

Öz güveninizi bir şekilde toparlayıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Karşınızdaki de sonuçta insan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı