Bir kız neden konuşmak istemez?

Tamamen aranızdaki muhabbete bağlı ben birebir yaşamadığımdan bişey diyemem. Yerinde olsam muhtemelen yazardım bir süre sonra, desteğe ihtiyacın var mı iyi misin gibi bir şey derdim herhalde hala üzgünse. Veya neden insanlarla konuşmayı kestin ben seninle konuşmaktan keyif alıyordum konuşsak ya? gibi bir şey. Veya kızın zaten yazacağını düşünüyorsan bekleyedebilirsin. Çok parametre var burada iş senin analizinde bitiyor.
Haklısın , teşekkür ederim iyi geceler diliyorum.

Reis kıza 11 ocak dünya affetme günü reel videosunu attım sonra yazdı,kız beni gerçekten sevdiğini fark etmiş, sen olmadığın zamanlarda çok yanlızdım ağlıyordum dedi , kitap okumayı seviyor bana mektuplar yazmış benim kaybettiğim bilekliğimi almıştı , bana fotoğraf gönderdi kağıtlar ve benim bilekliğim vardı , özür dilerim dedi ben daha önceden ondan özür diledim. Bu sırada arada bir iltifat kız yerinde duramıyorum diyor bir kez yatağında yorgana doğru bağırmış heyecandan yanındaki yurt arkadaşı korkmuş. Şimdi aramız çok iyi.

@oguzunluerler1

@rwmo sence seni umursasa başta engeller miydi bedavadan ilgi aliyor işte yerinde olsam ilgi vermem ilk fırsatta gidecek çünkü.

Affetme günü reelsi atman bile garip hata mı yaptın da bu kız seni affediyor.

@rwmo sence seni umursasa başta engeller miydi bedavadan ilgi aliyor işte yerinde olsam ilgi vermem ilk fırsatta gidecek çünkü.

Affetme günü reelsi atman bile garip hata mı yaptın da bu kız seni affediyor.
Reis "ilk başta engel atmak zorundaydım" dedi çünkü annesini kaybettiği için üzgündü ve engelimi kaldırmıştı, hem benim hem onun hatası var.

@rwmo başta demistim sanırım yine alakası yok direk yazmazsin veya söylersin engel atmak ne garip hareket yani bunun dışında sadece ilgi verdiğin için durduğu da çok açık. Hatan olduğunu da zannetmiyorum bu kıza iyi davranmak dışı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı