Bir kıza açıldım

Beni gaza getirmeyin.
Dostum açılmanı tavsiye etmem. Biraz sigma olun. Bırak o sana açılsın.

Dostum açılmanı tavsiye etmem. Biraz sigma olun. Bırak o sana açılsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Özet ya sigmalık vs değil bi his var belki oda bekliyor

@CBum

Utanılacak bir şey yok, kazanmak da kaybetmek de bu hayatın doğasında var. Bu kadar kasmayın kendinizi, ayrıca hislerinizden ne kadar emin olsanız bile kendinizi ilişkiye hazır hissetmediğiniz sürece bir ilişki yapmayın. İlk başlarda güzel gibi olsa da sonradan yorucu bir hal alıyor.

Sevgilisinden ayrılan kıza yanaşılmaz bu birincisi. Kız aşırı samimi üstelik ayrıldıktan hemen sonra. Demek ki seni kullanıyor ve kullanacak bu ikincisi. Kız seni kullanmış, sevgilisi ile barışmış ve sana karşı vicdan azabı çekip seni aramış bu da üçüncüsü. Bak dostum. Sevgili böyle yapılmaz. İlişkisi yeni bitmiş bir kız ile asla görüşmeyeceksin. Kızın beyninden gitmesi için 1 sene kadar beklemen lazımdı inan bana. Kızın gönlü hala varmış yazının başında belli. İlişkinin şokunu atamayıp ilişkideki muammeleyi biraz olsun birkaç gün daha görmek için seninle vakit geçirmiş. Daha sonra bakmışki oğlanla iyi oluyorlar senin bir tarafına tekmeyi basmış. Özür dilerim ancak bunu yazmak zorundaydım çünkü bu kafayla gidersen daha çok darbe yersin. Bu arada vücut geliştirmeye devam et sporunu ihmal etme. Ayrıca hiçbir kız için üzülme. Zaten üzülmemişsin. Biri gider bir gelir.

Sevgilisinden ayrılan kıza yanaşılmaz bu birincisi. Kız aşırı samimi üstelik ayrıldıktan hemen sonra. Demek ki seni kullanıyor ve kullanacak bu ikincisi. Kız seni kullanmış, sevgilisi ile barışmış ve sana karşı vicdan azabı çekip seni aramış bu da üçüncüsü. Bak dostum. Sevgili böyle yapılmaz. İlişkisi yeni bitmiş bir kız ile asla görüşmeyeceksin. Kızın beyninden gitmesi için 1 sene kadar beklemen lazımdı inan bana. Kızın gönlü hala varmış yazının başında belli. İlişkinin şokunu atamayıp ilişkideki muammeleyi biraz olsun birkaç gün daha görmek için seninle vakit geçirmiş. Daha sonra bakmışki oğlanla iyi oluyorlar senin bir tarafına tekmeyi basmış. Özür dilerim ancak bunu yazmak zorundaydım çünkü bu kafayla gidersen daha çok darbe yersin. Bu arada vücut geliştirmeye devam et sporunu ihmal etme. Ayrıca hiçbir kız için üzülme. Zaten üzülmemişsin. Biri gider bir gelir.

Oww aşk doktoru :D

Yapmayın hocam, içim gidiyor.

Hocam bundan 5 yıl sonra uyurken akla gelen kötü anılardan biri olmasını istemiyorsanız açılın %50 ihtimaliniz var en azından denedim dersiniz lütfen açılın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı