Bir kıza aşık olmaktan nasıl vazgeçilir?

Yıkıl.

O zaman her zaman zorbalanmaya mecbursun sen zaten baştan kaybetmişsin imam hatipte hiç öyle şeyler yok ortam efsane.

Hocam, imam hatip ortaminida, konusulan konularida, yapilan davranislarida bilmekteyim. Ortaokulumda sinavli proje imam hatipte okudum. Ayrıyeten zorbalanma degil bu, kendi kendine bir şey yaptigini sanan bir grup kendini begenmis salagin (bahsettigim sahis ve arkadaslarini kastediyorum) sozleriyle yikilacak degilim.

Son düzenleme:
Sen az tepki veriyormuşsun ben olsam biraz daha sert tepki verirdim. Birde şunu unutma birisi kendi arkadaş grubunun ortalamasıdır

Hocam, imam hatip ortaminida, konusulan konularida, yapilan davranislaridabilmekteyim. Ortaokulumda sinavli proje imam hatipte okudum. Ayrıyeten zorbalanma degil bu, kendi kendine bir şey yaptigini sanan bir grup kendini begenmis salagin (bahsettigim sahis ve arkadaslarini kastediyorum) sozleriyle yikilacak degilim.

Fen lisesinden vazgeçemem dedin ona yıkıl dedim.
Lise farklı ben ortaokuluda liseyide imam hatipte okuyorum ortaokulda biraz sapıklık var lisede yok.
Boşver o zaman güçlüysen biriyle kavga et bı daha bulamazlar.

Sen az tepki veriyormuşsun ben olsam biraz daha sert tepki verirdim. Bir de şunu unutma birisi kendi arkadaş grubunun ortalamasıdır.

Zaten o şahış o arkadaş grubuna girdikten sonra karaktersiz birine dönüştü. Artık umurumda olmayan birisi. Ama elime fırsat geçerse yaptıklarını yüzüne vuracağım bir gün(yanlış anlamayın, konuşarak :) ).

Fen lisesinden vazgeçemem dedin ona yıkıl dedim.
Lise farklı ben ortaokuluda liseyide imam hatipte okuyorum ortaokulda biraz sapıklık var lisede yok.
Boş ver o zaman güçlüysen biriyle kavga et bir daha bulamazlar.

Belli olaylardan (depremden) dolayı fen lisesine gitmek zorundaydım hocam. Yoksa bende imam hatipde devam edecektim. Ortamı gerçekten rahat ve güzel.

Son düzenleme:
Zaten o şahış o arkadaş grubuna girdikten sonra karaktersiz birine dönüştü. Artık umurumda olmayan birisi. Ama elime fırsat geçerse yaptıklarını yüzüne vuracağım bir gün(yanlış anlamayın, konuşarak :) ).

Belli olaylardan (depremden) dolayı fen lisesine gitmek zorundaydım hocam. Yoksa bende imam hatipde devam edecektim. Ortamı gerçekten rahat ve güzel.

He anladım bende adıyamanliyim hadi hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı