Bir kıza nasıl açılabilirim?

kemalbey75

Centipat
Yer
Erzurum
Merhaba, bir kıza açılmak istiyorum ama konuşsam cesaretimi toplayamıyorum. Aynı okuldayız. Instagram'dan bir kere konuştuk sonra kalp attı geçti. Ama içimde kaldı en azından bir kahve içmeye davet etmek istiyorum. Eğer yok derse çok rahatlarım çünkü artık bu konu gündelik hayatımda rahatsız etmeye başladı. Aklıma gelme.
Ve bu konu derslerimi de kötü etkilemeye başladı gibi hissediyorum yani gidişat çok iyi değil. Dersleri iyi olan biriyim.

Merhaba, bir kıza açılmak istiyorum ama konuşsam cesaretimi toplayamıyorum. Aynı okuldayız. Instagram'dan bir kere konuştuk sonra kalp attı geçti. Ama içimde kaldı en azından bir kahve içmeye davet etmek istiyorum. Eğer yok derse çok rahatlarım çünkü artık bu konu gündelik hayatımda rahatsız etmeye başladı. Aklıma gelme.
Ve bu konu derslerimi de kötü etkilemeye başladı gibi hissediyorum yani gidişat çok iyi değil. Dersleri iyi olan biriyim.
Cevap verecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Okul diyorsun yaşın küçük. Bu yaşta yapılan sevgililer kalıcı olmuyor genelde erkeklerde bir hasar bırakıp gidiyorlar. Bu bakımdan bu yaşta bu topa girmemeyi tavsiye ederim.

Okul diyorsun yaşın küçük. Bu yaşta yapılan sevgililer kalıcı olmuyor genelde erkeklerde bir hasar bırakıp gidiyorlar. Bu bakımdan bu yaşta bu topa girmemeyi tavsiye ederim.
Merhaba 11. Sınıfım öncelikle. Biliyorum haklısınız ama bir kere oldu işte istemeden de olsa yoksa bende derslerime ve kariyerine odaklanmak istiyorum normal olarak.

@kemalbey75 bizde genel olarak böyle bir şey var herhalde. her erkekde var mıdır bilmem, anksiyete falan olabilir. Bir şekilde gaza gelip söylemen lazım, kendini ondan üstün gör ve git açıl. 😈
😂 Anksiyete gibi değil de bende tanımadığım bir kızla var heralde o şey. Napsam hocam sabah damat atomu gibi bal,badem,antep fıstığı mı yesem okula gitmeden. 😂😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı