Bir kızdan hoşlanıyorum ama o benden hoşlanmıyor

Dostlar konu gayet açık bir kızı sevdim 1.5-2 senedir seviyorumç bunu bütün herkes biliyor o da biliyor. Binlerce söyledim ama olmuyor benden hoşlanmıyor. Bende vazgeçemiyorum. Vazgeçebilmem için ne yapabilirim? Düşman da olmak istemiyorum aynı sınıftayız biraz önce konuştum bana soğuk davranıyor. Ben de artık sıkıldım boşa kürek çekiyorum. Taktik verir misiniz?

Dostlar konu gayet açık bir kızı sevdim 1.5-2 senedir seviyorumç bunu bütün herkes biliyor o da biliyor. Binlerce söyledim ama olmuyor benden hoşlanmıyor. Bende vazgeçemiyorum. Vazgeçebilmem için ne yapabilirim? Düşman da olmak istemiyorum aynı sınıftayız biraz önce konuştum bana soğuk davranıyor. Ben de artık sıkıldım boşa kürek çekiyorum. Taktik verir misiniz?

Dostum bu kıza yapman gereken olay hayatından cık çevresiyle konusma hatta diyalog dahi kurma bırak zaman aksın sen de kendine bir şeyler kat kişisel gelişimde, spora git hayatını düzene oturt yıllar sonra bu kıza tekrar denk gel ama hiç duygularını ifade etme ve arkadaş takıl ilişkini ilerlet sonra bir kez daha dene. Duygularını aç.

Yav belki o kız kördürrrr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı