Bir kızdan hoşlanıyorum, çok iyi ve güzel biri ama ona yaklaştığımda geri çekiliyor. Mesela geçenlerde ona hediye aldım "ne gerek var" dedi bende "içimden geldi" dedim ve sonra o gitti, sonra külüpte ikimizde varız, molalardayken onun yanına oturuyorum benden uzaklaşıyor ya da bir arkadaşımla konuşurken başka oturacak yer olmuyor, benim yanımda boş yer varken arkadaşıma "kayar mısın" diyor, baş başa yürürken onunla yan yana yürümeye çalışıyorum ama yürüşü hızlanıyor.
Ama bazı durumlar oluyor, dershanede bir mizah yapıyorum ve 3-4 kişi ve o kız gülüyor, ya da onun köpeğini gezdirirken ona yardım ediyorum, ona istediği kalem, cips vb. şeyleri de alıyorum, teşekkür ediyor, instadanda arada sohbet muhabbet daha çok sohbeti ben başlatıyorum, Reels gönderiyorum gülüyor falan takipleşiyoruz ama ne kadar denediysem deneyim benden uzaklaşıyor.
Bu kızdan olur mu?
Çok sade ve samimi biri.
Tavsiyeler gelirse çok memnun olurum.
Ama bazı durumlar oluyor, dershanede bir mizah yapıyorum ve 3-4 kişi ve o kız gülüyor, ya da onun köpeğini gezdirirken ona yardım ediyorum, ona istediği kalem, cips vb. şeyleri de alıyorum, teşekkür ediyor, instadanda arada sohbet muhabbet daha çok sohbeti ben başlatıyorum, Reels gönderiyorum gülüyor falan takipleşiyoruz ama ne kadar denediysem deneyim benden uzaklaşıyor.
Bu kızdan olur mu?
Çok sade ve samimi biri.
Tavsiyeler gelirse çok memnun olurum.
Son düzenleme: