Bir kızdan hoşlanıyorum

Ayrıyeten, arkadaşında dediği gibi 7. sınıfta bu toplara hiç girmeyin, ikinizinde yaşı küçük daha, LGS'ye gireceksiniz seneye bütün derslerinizi kenara fırlatıp yapışmayın kıza, bu yaşta ciddi ilişki çok saçma geliyor bana.

Şarkı güzelmiş boş zamanımda dinlerim söyleyeceğim zaten.
Ya hocam herkes böyle diyor fakat benim tek istediğim zaten bir dostum olsun(Kız). Hali hazırda çok kafa bir arkadaş grubum var. Sadece kızın başkasıyla dost olup benimle hiç takılmamasını engellemek için hoşlandığımı söylemek istiyorum

Söyleyince alacağınız cevap yaşımız daha çok küçük olacak zaten, yada gidip öğretmeninize söyleyecek. Hevesinizi kırmak istemem ama, pek umutlanmayın demek istiyorum.
Yakın arkadaş olmak başka, kız arkadaşın olması başka. Aynı meseleler değil yani, ayrıca varsayın ki kabul etti teklifinizi, hayatı boyunca başka insanlarla, arkadaşlarıyla takılmayacak mı? İnsan o da, sosyalleşecek doğal olarak.

Son düzenleme:
Hiç tavsiye etmiyorum. Bende aynı yaşta bir kızdan hoşlanıyordum. Ve O'da onun gözünün içine baktığımda gülüyordu. Meğerse benimle dalga geçiyormuş. Aynı zaman da kız senden hoşlansa bile daha bu yaşta bu işlere girmeni tavsiye etmem. Bu yaştaki ilişkiler genelde geçici olur. Bence sevgili lise sona kadar yapılmamalı.

Vallaha hocam doğru söylüyorsunuz .

Yahu hocam, gidin biraz daha yalvarın adam şarkı çıkarmıyor.

İlk okul birinci sınıfta hoşlandığım bir kız vardı.
Kızın korkunç iki abisi vardı.
Korkudan teprenmedim bile.
Size iyi şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…