Bir kızdan hoşlanıyorum

Yok hocam bazen gidip oyun oynadığımız bile oluyor.

Eyvallah hocam :D
Eğer siz bundan hariç olarak hoşlanıyorsanız dediğim gibi müsait bir zamanda söyleyin. Bol şans :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
7.sınıfım ve sınıfta Ceylan diye bir kız var. Galiba aynı yaştayız ve kız çok güzel. Şimdi onun senden hoşlandığını biliyor musun diye sorarsanız tam net cevap veremem. Derste kız bana bakıyor ve ben ona bakınca gülüyor. Sizce ne yapmalıyım? Ona hoşlandığımı söyleyeyim mi?
Rastgele sınıf kapısını açıp, aa bu kız ne güzel gidip söyliyim mi acaba derseniz hayır der zaten, hiçbir muhabbetiniz yokken ilişki kurmaya gidecekseniz hiç gitmeyin hocam. :)
 
Öyle kız reddederse hayatım biter gibi takılan insanlardan değilim Allaha şükür.
Kardeşim, muhabbetin varsa takma açıl hayatının sonu değil.. Yoksa boşver. Zamanında açılamadım 3 yıldır bölümde kız yüzü görmüyorum.
 
Rastgele sınıf kapısını açıp, aa bu kız ne güzel gidip söyleyeyim mi acaba derseniz hayır der zaten, hiçbir muhabbetiniz yokken ilişki kurmaya gidecekseniz hiç gitmeyin hocam. :)

Hocam 5.sınıftan beridir arkadaşız Online eğitim olduğu için bayağı bir süre görüşümedik.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı