Bir kızdan hoşlanıyorum

@ceylan ceylan
Kızla konusmak icin fırsat yakala, birkac kere konustuktan sonra yavas yavas elektriklenme baslar. Sonra bir yerlere cagır, bu kantin bile olabilir. Ama dısarı bir yerlere cagır. Hep sen ilk yazma, lafı uzatma, onu cok degerli hissettirip istemsiz baskı yapma bogma onu.
B-bir dakika dostum 7. sınıfmışsınız, o yaş çok gariptir. Hiçbir söyleyecegim sey mantıklı olmaz.
Ayrıyeten, arkadaşında dediği gibi 7. sınıfta bu toplara hiç girmeyin, ikinizinde yaşı küçük daha, LGS'ye gireceksiniz seneye bütün derslerinizi kenara fırlatıp yapışmayın kıza, bu yaşta ciddi ilişki çok saçma geliyor bana.

Eğer siz bundan hariç olarak hoşlanıyorsanız dediğim gibi müsait bir zamanda söyleyin. Bol şans :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şarkı güzelmiş boş zamanımda dinlerim söyleyeceğim zaten.
Ayrıyeten, arkadaşında dediği gibi 7. sınıfta bu toplara hiç girmeyin, ikinizinde yaşı küçük daha, LGS'ye gireceksiniz seneye bütün derslerinizi kenara fırlatıp yapışmayın kıza, bu yaşta ciddi ilişki çok saçma geliyor bana.
Ya hocam herkes böyle diyor fakat benim tek istediğim zaten bir dostum olsun(Kız). Hali hazırda çok kafa bir arkadaş grubum var. Sadece kızın başkasıyla dost olup benimle hiç takılmamasını engellemek için hoşlandığımı söylemek istiyorum

Söyleyince alacağınız cevap yaşımız daha çok küçük olacak zaten, yada gidip öğretmeninize söyleyecek. :D Hevesinizi kırmak istemem ama, pek umutlanmayın demek istiyorum.
Şarkı güzelmiş boş zamanımda dinlerim söyleyeceğim zaten.

Ya hocam herkes böyle diyor fakat benim tek istediğim zaten bir dostum olsun(Kız). Hali hazırda çok kafa bir arkadaş grubum var. Sadece kızın başkasıyla dost olup benimle hiç takılmamasını engellemek için hoşlandığımı söylemek istiyorum
Yakın arkadaş olmak başka, kız arkadaşın olması başka. Aynı meseleler değil yani, ayrıca varsayın ki kabul etti teklifinizi, hayatı boyunca başka insanlarla, arkadaşlarıyla takılmayacak mı? İnsan o da, sosyalleşecek doğal olarak. :)

Son düzenleme:
Hiç tavsiye etmiyorum. Bende aynı yaşta bir kızdan hoşlanıyordum. Ve O'da onun gözünün içine baktığımda gülüyordu. Meğerse benimle dalga geçiyormuş. Aynı zaman da kız senden hoşlansa bile daha bu yaşta bu işlere girmeni tavsiye etmem. Bu yaştaki ilişkiler genelde geçici olur. Bence sevgili lise sona kadar yapılmamalı.

Söyleyince alacağınız cevap yaşımız daha çok küçük olacak zaten, yada gidip öğretmeninize söyleyecek. :D Hevesinizi kırmak istemem ama, pek umutlanmayın demek istiyorum.

Kabul etmeyince temsili:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakın arkadaş olmak başka, kız arkadaşın olması başka. Aynı meseleler değil yani, ayrıca varsayın ki kabul etti teklifinizi, hayatı boyunca başka insanlarla, arkadaşlarıyla takılmayacak mı? İnsan o da, sosyalleşecek doğal olarak.

Vallaha hocam doğru söylüyorsunuz .

Hiç tavsiye etmiyorum. Bende aynı yaşta bir kızdan hoşlanıyordum. Ve O'da onun gözünün içine baktığımda gülüyordu. Meğerse benimle dalga geçiyormuş. Aynı zaman da kız senden hoşlansa bile daha bu yaşta bu işlere girmeni tavsiye etmem. Bu yaştaki ilişkiler genelde geçici olur. Bence sevgili lise sona kadar yapılmamalı.
Yahu hocam, gidin biraz daha yalvarın adam şarkı çıkarmıyor. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı