Bir kızdan hoşlanıyorum

Spil3xx

Centipat
Yer
Türkiye/Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bunun gibi konuları buradan konuşmak yerine arkadaşlarımla konuşmam gerektiğini biliyorum. Arkadaşım yok ondan buraya yazayım hani tavsiyeleriniz ne, ne yapayım? Kızdan hoşlanıyorum. Kız kimseyle konuşmuyor hep tek teneffüsler de bile sınıftan çıkmıyor hep sırada oturuyor. Kızla konuşmaya da çekiniyorum açıkçası. Hep göz göze geliyoruz. Şöyle bir şey de var. Benim sınıftan başka bir tanıdığım ile flörtleşmişler ama o tanıdığım da kızla konuşmadığını söylüyor diğer tanıdıkla da kötü olmak istemiyorum o yüzden ikilemde kaldım. Ne yapayım sizce?

Instagram'ı falan da var bende takipleşiyoruz ama hiç konuşmadık birbirimizle.

Yani kız hoşlansa dikkatini çekmenin bir yolunu bulurdu illa ama dediğim gibi illa flört ya da sevgili olmana gerek yok tanışman yeterli.

Benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum en iyisi salı günü konuşmaya çalışacağım onunla

Benden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum en iyisi salı günü konuşmaya çalışacağım onunla.

Sizden hoşlanıp hoslanmamasi önemli değil. Kizla muhabbet kurdukdan sonra kiz zaten yavas yavas senden hoslanmaya başlar.

Sizden hoşlanıp hoslanmamasi önemli değil. Kizla muhabbet kurdukdan sonra kiz zaten yavas yavas senden hoslanmaya başlar.
Hayata ilk adımı atıyormuşum gibi hissettirdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı