Bir kızı çok sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz beceremedik sen tut karadenizli sevdiğin kızın elinden allah üzmesin seni dostum kıza sahip çık ha kaçırma elinden onca acı dan sonra mutlu olun beraber

Bence o şeytan dediğiniz şey demiştir engelle diye kız sizi hala seviyor. Bence konuş.

Çoğu kişi diyor bence seni seviyor diye ama ben pek emin olamıyorum. Nasıl emin olurum? Çünkü ortaokul son sınıfta 1 kere başım yandı, sonradan pek yanaşmıyorum ilşkiye. Tek olsun öz olsun kafasındayım. Bu kız benim için o kız ama ben onun için o adam mıyım? Beni sevdiğine nasıl emin olabilirim?
Biz beceremedik sen tut Karadeniz'li sevdiğin kızın elinden Allah üzmesin seni dostum kıza sahip çık ha kaçırma elinden onca acıdan sonra mutlu olun beraber

Keşke.

Hocam, arkadaşa dediğimi yapın.

Seni seviyorum de ne kaybedeceksin ki giderse gitsin onun sana karşı bakışının anlarsın.

Not: Sevgilisi varsa sıkıntı çıkabilir.

Bir kere yaptığınız kötü bir şeydi. Çünkü kız senin yanına gelip konuşmak istemiş ancak sen terslemişsin. Kız biraz haklı.

Son sinifsin universite sinavin var mezuna kalirsan cok sıkıntı karı kız işlerini boş ver bir süreliğine yoksa zararlı çıkan sen olursun.
Dersleri aksatmıyoruz beraber haberleşiriz mesela bugün kimya çalıştım derim o da felsefe der örnek.Hocam kolay değil be olmuyor yani uyumadan simdi açar resmine zoom yapar bakarım sessizce masumca sevdik

Kızı evine çağırıp lahmacun arası şiş adana yerseniz fazla fazla bir samimiyet oluşur bence.
Lahmacun arası çiğköfte olur mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…