Bir kızı çok sevmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) okurken bir baktım bunu ben mi yazdım diye. Karadeniz'in neresindesin? Bende de aynı hikaye var. Kızla o kadar samimiysen açıl bence, yakışılıyım da diyorsun. Bende de aynı şey var. Ama biraz farklı, benimki de sarı saçlı mavi gözlü, aynı ilkokul ve ortaokuldaydık. Ama farklı sınıflar. Ben sınıftan pek çıkmadığım için pek muhabbetimiz yoktu. Liseye geçtik, sınıfa bir girdim, bir de ne göreyim. Sol tarafta en ön sırada oturuyor. Biraz utangaç biri olduğum için yanına oturmadım. Beni görünce tanıdı ama pek bir muhabbetimiz yoktu. Sırf onu derslerde iyi görebilmek için sol tarafta en arka sırada oturdum. Çoğu ders sadece onu izledim. Lise 1 2. dönem biz çok samimi olduk. Evlerimiz aynı mahalledeydi, onun ki biraz arkadaydı, ama babannemin evi ile yan yana. Sırf onla daha fazla yürümek için hep babanneme kalmaya diye yürürdüm 1-2 saat sonra eve geri dönerdim.:) neyse 2 sene böyle devam etti. Çok sami miyiz öyle böyle değil. Ama ben özgüvensizlikten hiç açılamadım. Yakışıklıyımdır, vücudumda iyidir ama hep bir utangaçlık, özgüvensizlik var. Neyse olduk lise 3. yakın arkadaşı var bunun kız. Tam bir şeytan. Lise 3'te ben bu kızla küstüm yakın arkadaşıyla. Ben haklıydım konuda. Sevdiğim kız yanıma geldi, ne oldu dedi niye küstünüz. Hiçbir şey anlatmadım boş ver dedim. Israr etmedi tamam dedi gitti. Baktım bunun arkadaşı sürekli benimkinin yanında geziyor, sanırsın benden koruyor. Ben de o var diye kızın yanına gitmedim, kızı çağırıyorum hemen o bitiyor, düzgün konuşturmuyor. Ben de daha çağırmamaya sadece akşamları telefondan konuşmaya başladık, eve giderken de peşimize takılmaya başladı şeytan, ben de daha onlarla gitmedim, sırf sevdiğim kendi ortamından tiksinmesin sınıfta tek başına kalmasın diye kendimi uzaklaştırdım, anlatamadım olayı. 1 hafta geçti yanıma geldi, niye soğuk davranıyorsun dedi. Yine bir şey diyemedim kulağımda kulaklık vardı, ne yapıyorum müzik dinliyorum dedim. Dinlemeye devam et dedi, ilk defa bir kız için o an gözlerim doldu. 1 sene oldu lise sona geldik hala küsüz telefondan da iletişimi kestik. Şu son 1 hafta artık bu kadar dayanamıyorum dedim. Twitter'dan yazdım, engelledi. İnstadan yazdım egelledi. WPden de yazmadım daha. 2 gün önce doğum günüydü, WPden mesaj attım doğum günü için. Teşekkür ederim dedi yanakları kızarık emoji bıraktı. Ama engellemedi. 2 saat sonra "buradan da engelliyceksin sandım Allah'tan o kadar insafsız değilmişsin" yazdım. Sana karşı değilim yazdı. Ben şok."Sevindim" diye mesaj attım. Baktım Twitter'dan ve Instagram'dan engeli kaldırmış. Şimdi ben napiyim?
Biz beceremedik sen tut karadenizli sevdiğin kızın elinden :) allah üzmesin seni dostum kıza sahip çık ha kaçırma elinden onca acı dan sonra mutlu olun beraber :)

Bence o şeytan dediğiniz şey demiştir engelle diye kız sizi hala seviyor. Bence konuş.

Çoğu kişi diyor bence seni seviyor diye ama ben pek emin olamıyorum. Nasıl emin olurum? Çünkü ortaokul son sınıfta 1 kere başım yandı, sonradan pek yanaşmıyorum ilşkiye. Tek olsun öz olsun kafasındayım. Bu kız benim için o kız ama ben onun için o adam mıyım? Beni sevdiğine nasıl emin olabilirim?
Biz beceremedik sen tut Karadeniz'li sevdiğin kızın elinden :) Allah üzmesin seni dostum kıza sahip çık ha kaçırma elinden onca acıdan sonra mutlu olun beraber :)

Keşke.

Çoğu kişi diyor bence seni seviyor diye ama ben pek emin olamıyorum. Nasıl emin olurum? Çünkü ortaokul son sınıfta 1 kere başım yandı, sonradan pek yanaşmıyorum ilşkiye. Tek olsun öz olsun kafasındayım. Bu kız benim için o kız ama ben onun için o adam mıyım? Beni sevdiğine nasıl emin olabilirim?

Keşke.
Hocam, arkadaşa dediğimi yapın.

Seni seviyorum de ne kaybedeceksin ki giderse gitsin onun sana karşı bakışının anlarsın.

Not: Sevgilisi varsa sıkıntı çıkabilir.

Bir kere yaptığınız kötü bir şeydi. Çünkü kız senin yanına gelip konuşmak istemiş ancak sen terslemişsin. Kız biraz haklı.

Son sinifsin universite sinavin var mezuna kalirsan cok sıkıntı karı kız işlerini boş ver bir süreliğine yoksa zararlı çıkan sen olursun.
Dersleri aksatmıyoruz beraber haberleşiriz mesela bugün kimya çalıştım derim o da felsefe der örnek.Hocam kolay değil be olmuyor yani uyumadan simdi açar resmine zoom yapar bakarım sessizce masumca sevdik :)

Kızı evine çağırıp lahmacun arası şiş adana yerseniz fazla fazla bir samimiyet oluşur bence.😏
Lahmacun arası çiğköfte olur mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı