Bir Kızı Konsere Çağırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son 5 sene önce üniversite hazırlığı için gittiğim dershanede bir kızdan hoşlanmıştım, ama kendi sorunlarımı çözemediğim için maalesef konuşmaya fırsat bulamadım. Şu an başkasıyla birlikte, umarım önündeki fırsatı iyi değerlendirirsin dostum .

Konseri mi reddetti? Olsun dünyanın sonu değil ya? Yani çıkma teklifini falan reddetseydi kötü olabilirdi. Sadece bir konseri reddetmiş. Yani henüz hâlâ şansın var.[emoji4] Bu arada konseri reddetti değil mi?

Değerlendiremedim .
Konseri mi reddetti? Olsun dünyanın sonu değil ya? Yani çıkma teklifini falan reddetseydi kötü olabilirdi. Sadece bir konseri reddetmiş. Yani henüz hâlâ şansın var.[emoji4] Bu arada konseri reddetti değil mi?
Konseri reddetti. Eski sevgilisiyle de konuşuyordu son zamanlarda. Bırakacağım ipi herhalde.
Daha konsere 3 gün varmış söylemeseydin bu kadar erken keşke.
Bizim okulda bahar şenliği var ve o da görev alıyor. Konser ile aynı gün olduğu için gelemiyorum dedi. Aslında mantıklı bir cevap bende bekliyordum zaten. Ama bahar şenliği sabah konser akşam. [emoji20]
@Oreki engin tecrübelerimizle aydınlatalım buraları orekiciğim.
Aydınlatacak bir şey kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…