- Makaleler
- 3
Sorma.Karalara bürünmüşsün.![]()
Sorma.Karalara bürünmüşsün.![]()
Değerlendiremedim .En son 5 sene önce üniversite hazırlığı için gittiğim dershanede bir kızdan hoşlanmıştım, ama kendi sorunlarımı çözemediğim için maalesef konuşmaya fırsat bulamadım. Şu an başkasıyla birlikte, umarım önündeki fırsatı iyi değerlendirirsin dostum.
Konseri reddetti. Eski sevgilisiyle de konuşuyordu son zamanlarda. Bırakacağım ipi herhalde.Konseri mi reddetti? Olsun dünyanın sonu değil ya? Yani çıkma teklifini falan reddetseydi kötü olabilirdi. Sadece bir konseri reddetmiş. Yani henüz hâlâ şansın var.[emoji4] Bu arada konseri reddetti değil mi?
Bizim okulda bahar şenliği var ve o da görev alıyor. Konser ile aynı gün olduğu için gelemiyorum dedi. Aslında mantıklı bir cevap bende bekliyordum zaten. Ama bahar şenliği sabah konser akşam. [emoji20]Daha konsere 3 gün varmış söylemeseydin bu kadar erken keşke.
Aydınlatacak bir şey kalmadı.@Oreki engin tecrübelerimizle aydınlatalım buraları orekiciğim.
Kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Birisi tarafından reddedildim diye niye sigara kullanayım?Kanka yak bi' sigara.
Maden suyu ne işe yarar ki, o burda olmadıkça?Aç bi' maden suyu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.