Bir Kızı nasıl etkilerim?

Makaleler
4
Arkadaşlar öncelikle şimdiden teşekkürler. Şimdi ben bir kızı seviyorum hem de çok. Ama şöyle bir sorun var ben dobra veya patavatsız olduğum için sevdiğimi pat diye söyledim. Kozlar kızın elinde yani. Önce arkadaşımsın diye geveledi sonra hayır demek zorunda kaldı. Onun için herşeyi yaparım tavsiye lütfen ne yapayım?

Benimde 4 yıldır çok samimi bir şekilde konuştuğum bir kız var. Ama daha ilerisi değil. Kızla sohbetin var diye aranızda duygusal bir yakınlık olacak diye bir mana yok.

Kız en baştan geveledi ise o iş yatar, artık olmaz. Veya çok seviyorum diyorsan tüm hayatını onun etrafında geçirmen lazım tabi ki kızı bunaltmadan. Ya hoşuna gider ya da daha da nefret eder. Kısacası sen daha yolun başındasın bırak kız işini oku önce.

Yaşım 15. Ben de birine karşı hisler besliyorum, fakat bunun gelip geçici olduğunu da biliyorum. O yüzden bilim beni daha çok ilgilendiriyor. Ama bazen çalışırken aniden kız aklıma geliyor ve konsantrasyonumu bozuyor. Ben de alıyorum 3 paket çikolatalı Nescafe'yi içiyorum ve kızı unutuyorum.
Yani demek istediğim şu: Bir kızdan hoşlanıyormuşuz gibi geliyor, fakat çoğumuz bunun gelip geçici olduğundan haberi yok. Eminim ki forumda yaşı ortalama 15 olanların çoğu bir kızdan hoşlanıyor. Ya aslında bunları konuşmak boşuna gibi geliyor bana. Çünkü hepimiz birer insanız ve insanların duyuları vardır. Bir erkeğin kızdan veya bir kızın erkekten hoşlanması gibi. Yani bunlar normal şeyler. O halde konu kilitlenebilir. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı