Bir kızı unutamamak

Hocam peki bir şansımız daha var mıdır dersin? Çünkü ne kadar konuşmak istesem de kendimi tutuyorum yapmak istemiyorum yine umutlanırım ve yine üzülürüm diye.

Yani böyle utanıyordu gülümsüyordu ve bazen de iltifat ediyordum kendine illa anlamıştır yani.
Kesin konuşmak gibi olacak. Kız muhtemelen seninle ciddi bir ilişki içerisinde olmak istemiyor. Her türlü yakınlığa açık ama iş ciddi bir harekete gelince -çıkma teklifi gibi- hemen kaçıyor ise söylediklerimi doğruluyor bu. Muhtemelen teklif etmeseydin beraber olduğu kişiden bile bahsetmeyecekti.

Tamamen aynı durumdayım, yaşıtız. Fark ettim ki elimdeki imkanlar ile en kolay ama pek etkili olmayan kısa süreli unutma yöntemi spor yapmak. Basketbol oynarken maçlarda hızlı karar vermem ve tamamen ona yoğunlaşmam gerekiyor ayrıca yorulduğum için biraz daha uzun süre unutabiliyorum. Sen sen ol çocuğa kin falan besleme. Ben bayağı plan falan yapmıştım, John Wick gibi geziyordum ortalıkta. Ekipman bile ayarladıydım . Her neyse, ayrıca bir şans daha falan yok. Eğer kız sana dönerse döner, başka türlü senin karizmadan eser kalmaz, tekrar şansını deneme, belki seni ikinci seçenek yapmıştır onu da kaybedersin.

Hocam peki bir şansımız daha var mıdır dersin? Çünkü ne kadar konuşmak istesem de kendimi tutuyorum yapmak istemiyorum yine umutlanırım ve yine üzülürüm diye.

Geriye dönülemeyecek tek şey ölümdür. Çok kötü durumlarda, insanların artık daha ne kadar dibe batabilirim dediği durumlarda bile umudu vardır. Sen hayattasın, o da öyle. Ben daima doğru olan bu ise, hisler gerçek ise bir umudun var olduğuna inanıyorum. Umut vardır belki ama olmayacaktır belki de. Belki umut vardır, eline şans geçer ama olması gereken bu olmaz bilemiyorum. Belki düşünmediğin bir anda birisi ile tanışacaksın, belki o sana gelecek, ihtimaller gerçekten aşırı fazla. Dürüst olmak gerekirse, şansın olursa çok dikkatli kullan. Olacağı anlamına da gelmiyor ama.
Düzenleme: Bu arada her ne kadar sevsen de, seçenek olmana izin verme.

Kız ilgi meraklısı biri, seni yedek kadroya almış. Bu kızdan hayır cevabı gelmiş ama hayır gelmez O, unutulmaya bile değmeyecek birisi. Kendine gelmeli ve hayatına dönmelisin. Spor yap, oyun oyna, kitap oku, burada takıl veya başka bir şey yap ama o kız için vakit harcama.

Hocam gözüne yeni kişiler kestir.

Açıkçası bir kız benden hoşlanıyor ama pek pas vermiyorum çünkü doğru olduğunu düşünmüyorum fakat bana iyi geleceğini düşünüyorsanız neden olmasın.

Açıkçası onu biraz tanıyorum hiç ilgi meraklısı gibi gelmedi yani çok fazla tanımıyorum kızları ama o kişinin benim için doğru kişi olduğunu düşünmüştüm.

Yok ya ben çocuğa kin falan yapmadım yapacak bir şey yok yani spor konusuna gelecek olursak oynayacak arkadaşlarım yok maalesef bu aralar ailemi ikna edebilirsem kendimi motora vermeyi düşünüyorum ve kendimi bu aralar çok fazla müzik dinlerken buluyorum kendimi.

Son düzenleme:

Uzaktan sevin siz de o da elinizden alınmadı herhalde işte bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…