Bir kızı unutamamak

Uzaktan sevmek değil hocam ya unutacağım ya da gidip tekrardan konuşacağım.

Dostum yasimiz ayniymis gordugum kadariyla. Ben 5-6 yil boyunca bir kizi sevdim ve arada cidden dusunurum hala asik miyim LAN diye. Eger benim gibi aşırı yikik degilsen uzak dur derim hayatini bir kiz için harcama. Kiza zaten artik arkadas bile olamayacagini soylemissin. Olabildigince kendini baska seylere ver. Spora git, arkadaslarinla gez, kafani dagitabilecegin birçok aktivitenin oldugunu dusunuyorum. Dedigim gibi bir kiz için hayatini harcaama daha yolun basinda sayiliriz yasayacak cok seyimiz var.

Hocam suikast girişimi gibi. XD
mJRJjy.png
0dc723acb7e55a228b0c41e4870e855c5e1010d7.png

Kanka 2 Metin2 gir milletin dolunayini çal zevke gelirsin acayip eğlenirsin unutursun.

Metin2 hala oynanıyor mu oynanıyorsa girerim hiç oynamadım hayatımda ama zevkli olacaksa neden olmasın.
Hocam bende aynı yollardan geçtim bunlar ancak gençlik hevesi biraz zaman geçtiğinde ne kadar saçma olduğunu anlarsın.

Yani hoca kendime zaman vermem gerektiğini mi söylüyorsun?

Dostum yasimiz ayniymis gordugum kadariyla. Ben 5-6 yil boyunca bir kizi sevdim ve arada cidden dusunurum hala asik miyim LAN diye. Eger benim gibi aşırı yikik degilsen uzak dur derim hayatini bir kiz için harcama. Kiza zaten artik arkadas bile olamayacagini soylemissin. Olabildigince kendini baska seylere ver. Spora git, arkadaslarinla gez, kafani dagitabilecegin birçok aktivitenin oldugunu dusunuyorum. Dedigim gibi bir kiz için hayatini harcaama daha yolun basinda sayiliriz yasayacak cok seyimiz var.

Evet hocam daha yolun başında sayılırız sonuçta 17 yaşındayız elbette daha geçeceğimiz bir sürü yollar var ama bilmiyorum onu sevdiğim gibi başkasını sevebilir miyim ve aklımda hala yeter ki şu aklımdan çıksın meşgul etmesin dediklerinizi yapmaya çalışacağım hocam teşekkür ederim.

Bizim Almanca hocası derdi ki: "Lise hayatı boyunca şu 4 mayına basarsanız lise hayatınız biter. 1- Sevgililik işleri, 2- Sosyal medya bağımlılığı..." yani en başından hata yapmışsınız. Uzun bir süre unutamamışsınız, unutulacak gibi de gözükmüyor. Soru çözerken vs. habire aklınızı meşgul edecek. Ah be hocam kapılmasaydınız keşke şu girdaba geri dönüşü zor.

Bizim Almanca hocası derdi ki: "lise hayatı boyunca şu 4 mayına basarsanız lise hayatınız biter. 1- sevgililik işleri, 2- sosyal medya bağımlılığı..." yani en başından hata yapmışsınız. Uzun bir süre unutamamışsınız, unutulacak gibi de gözükmüyor. Soru çözerken vs. ha bire aklınızı meşgul edecek. Ah be hocam kapılmasaydınız keşke şu girdaba geri dönüşü zor.

Evet hocam ben neredeyse 3 haftadır kitabı açtığım gibi kalem değdirmeden kapatıyorum keşke kapılmasaydım keşke şu hislerimi kapatacak bir tuş olsaydı da kapatsaydım.

Hocam bence abartıyorsunuz size değer vermeyen birisi için yaptığınıza bakın ve tekrar düşünün.
Hocam inanın bu tür şeye kapılan kişiler için abartı değil bu. Düşünür mantıklı şekilde, karar verir. Anlar yanlış olduğunu ancak bir süre sonra yine bu olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı