Uzaktan sevmek değil hocam ya unutacağım ya da gidip tekrardan konuşacağım.
Hocam bende aynı yollardan geçtim bunlar ancak gençlik hevesi biraz zaman geçtiğinde ne kadar saçma olduğunu anlarsın.
Kanka 2 Metin2 gir milletin dolunayini çal zevke gelirsin acayip eğlenirsin unutursun.
Hocam bende aynı yollardan geçtim bunlar ancak gençlik hevesi biraz zaman geçtiğinde ne kadar saçma olduğunu anlarsın.
Dostum yasimiz ayniymis gordugum kadariyla. Ben 5-6 yil boyunca bir kizi sevdim ve arada cidden dusunurum hala asik miyim LAN diye. Eger benim gibi aşırı yikik degilsen uzak dur derim hayatini bir kiz için harcama. Kiza zaten artik arkadas bile olamayacagini soylemissin. Olabildigince kendini baska seylere ver. Spora git, arkadaslarinla gez, kafani dagitabilecegin birçok aktivitenin oldugunu dusunuyorum. Dedigim gibi bir kiz için hayatini harcaama daha yolun basinda sayiliriz yasayacak cok seyimiz var.
Bizim Almanca hocası derdi ki: "lise hayatı boyunca şu 4 mayına basarsanız lise hayatınız biter. 1- sevgililik işleri, 2- sosyal medya bağımlılığı..." yani en başından hata yapmışsınız. Uzun bir süre unutamamışsınız, unutulacak gibi de gözükmüyor. Soru çözerken vs. ha bire aklınızı meşgul edecek. Ah be hocam kapılmasaydınız keşke şu girdaba geri dönüşü zor.
Evet hocam ben neredeyse 3 haftadır kitabı açtığım gibi kalem değdirmeden kapatıyorum keşke kapılmasaydım keşke şu hislerimi kapatacak bir tuş olsaydı da kapatsaydım.
Hocam dinle aranız nasıl? Beni çok üzen bir olay olduğunda Kuran okuyorum, rahatlıyorum.Evet hocam ben neredeyse 3 haftadır kitabı açtığım gibi kalem değdirmeden kapatıyorum keşke kapılmasaydım keşke şu hislerimi kapatacak bir tuş olsaydı da kapatsaydım.
Hocam inanın bu tür şeye kapılan kişiler için abartı değil bu. Düşünür mantıklı şekilde, karar verir. Anlar yanlış olduğunu ancak bir süre sonra yine bu olur.Hocam bence abartıyorsunuz size değer vermeyen birisi için yaptığınıza bakın ve tekrar düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.