Bir kızı unutamamak

Acıyı yaşamadan geçip gitmez dostum. O acıyı yaşayacaksın. Belki uzun sürecek, belki hiç tahmin edemeyeceksin ne zaman geçeceğini, belki de kısa sürecek. Benim de ayrılalı yaklaşık iki ay oldu. Günlerimin nasıl geçtiğini bir ben biliyorum. Bir yıl beraber geçirdik. Spor yapıyorum, kendimi işe odaklıyorum, oyun oynuyorum, arkadaşlar ile sohbete dalıyoruz ama yok gerçekler suratına öyle bir vuruyor ki. Bazılarını unutamazsın kolay kolay, ilk sevdiğin olur. En iyi arkadaşın olur acısı hep kalır bir yerde. Bebek gibi ağlamak istiyorum ona sarılıp, ama yapamıyorum. Ulaşmaya çalışıyorum, ancak olduğum yerden de uzaklaşıyorum bazen. Geçer dostum, kendine odaklan, zamanın nasıl geçtiğini bilmeyeceksin, doğru kişiyi bulacaksın bir gün. O acıya alışacaksın. Akşam akşam da iyi dertlendim, az önce bunu düşünüyordum konuya da denk gelince biraz daha dertlendim.

Hocam peki bir şansımız daha var mıdır dersin? Çünkü ne kadar konuşmak istesem de kendimi tutuyorum yapmak istemiyorum yine umutlanırım ve yine üzülürüm diye.

Yani böyle utanıyordu gülümsüyordu ve bazen de iltifat ediyordum kendine illa anlamıştır yani.
Kesin konuşmak gibi olacak. Kız muhtemelen seninle ciddi bir ilişki içerisinde olmak istemiyor. Her türlü yakınlığa açık ama iş ciddi bir harekete gelince -çıkma teklifi gibi- hemen kaçıyor ise söylediklerimi doğruluyor bu. Muhtemelen teklif etmeseydin beraber olduğu kişiden bile bahsetmeyecekti.

Tamamen aynı durumdayım, yaşıtız. Fark ettim ki elimdeki imkanlar ile en kolay ama pek etkili olmayan kısa süreli unutma yöntemi spor yapmak. Basketbol oynarken maçlarda hızlı karar vermem ve tamamen ona yoğunlaşmam gerekiyor ayrıca yorulduğum için biraz daha uzun süre unutabiliyorum. Sen sen ol çocuğa kin falan besleme. Ben bayağı plan falan yapmıştım, John Wick gibi geziyordum ortalıkta. Ekipman bile ayarladıydım 🙃. Her neyse, ayrıca bir şans daha falan yok. Eğer kız sana dönerse döner, başka türlü senin karizmadan eser kalmaz, tekrar şansını deneme, belki seni ikinci seçenek yapmıştır onu da kaybedersin.

Hocam peki bir şansımız daha var mıdır dersin? Çünkü ne kadar konuşmak istesem de kendimi tutuyorum yapmak istemiyorum yine umutlanırım ve yine üzülürüm diye.

Geriye dönülemeyecek tek şey ölümdür. Çok kötü durumlarda, insanların artık daha ne kadar dibe batabilirim dediği durumlarda bile umudu vardır. Sen hayattasın, o da öyle. Ben daima doğru olan bu ise, hisler gerçek ise bir umudun var olduğuna inanıyorum. Umut vardır belki ama olmayacaktır belki de. Belki umut vardır, eline şans geçer ama olması gereken bu olmaz bilemiyorum. Belki düşünmediğin bir anda birisi ile tanışacaksın, belki o sana gelecek, ihtimaller gerçekten aşırı fazla. Dürüst olmak gerekirse, şansın olursa çok dikkatli kullan. Olacağı anlamına da gelmiyor ama.
Düzenleme: Bu arada her ne kadar sevsen de, seçenek olmana izin verme.

Kız ilgi meraklısı biri, seni yedek kadroya almış. Bu kızdan hayır cevabı gelmiş ama hayır gelmez😏 O, unutulmaya bile değmeyecek birisi. Kendine gelmeli ve hayatına dönmelisin. Spor yap, oyun oyna, kitap oku, burada takıl veya başka bir şey yap ama o kız için vakit harcama.

Hocam gözüne yeni kişiler kestir.

Açıkçası bir kız benden hoşlanıyor ama pek pas vermiyorum çünkü doğru olduğunu düşünmüyorum fakat bana iyi geleceğini düşünüyorsanız neden olmasın.

Kız ilgi meraklısı biri, seni yedek kadroya almış. Bu kızdan hayır cevabı gelmiş ama hayır gelmez😏 O, unutulmaya bile değmeyecek birisi. Kendine gelmeli ve hayatına dönmelisin. Spor yap, oyun oyna, kitap oku, burada takıl veya başka bir şey yap ama o kız için vakit harcama.

Açıkçası onu biraz tanıyorum hiç ilgi meraklısı gibi gelmedi yani çok fazla tanımıyorum kızları ama o kişinin benim için doğru kişi olduğunu düşünmüştüm.

Tamamen aynı durumdayım, yaşıtız. Fark ettim ki elimdeki imkanlar ile en kolay ama pek etkili olmayan kısa süreli unutma yöntemi spor yapmak. Basketbol oynarken maçlarda hızlı karar vermem ve tamamen ona yoğunlaşmam gerekiyor ayrıca yorulduğum için biraz daha uzun süre unutabiliyorum. Sen sen ol çocuğa kin falan besleme. Ben bayağı plan falan yapmıştım, John Wick gibi geziyordum ortalıkta. Ekipman bile ayarladıydım 🙃. Her neyse, ayrıca bir şans daha falan yok. Eğer kız sana dönerse döner, başka türlü senin karizmadan eser kalmaz, tekrar şansını deneme, belki seni ikinci seçenek yapmıştır onu da kaybedersin.

Yok ya ben çocuğa kin falan yapmadım yapacak bir şey yok yani spor konusuna gelecek olursak oynayacak arkadaşlarım yok maalesef bu aralar ailemi ikna edebilirsem kendimi motora vermeyi düşünüyorum ve kendimi bu aralar çok fazla müzik dinlerken buluyorum kendimi.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar normalde böyle bir konu açmayı istemezdim çünkü son günlerde çok fazla kız konusu açılıyor fakat ben bilmiyorum çaresini bulamadım. Nasıl yapacağımı bilemedim yardım, tavsiye almak istedim sizden. Evet arkadaşlar bir kız var ben kendisine açıldım biz 1 ay tanıştık sonra ben de açıldım fakat aldığım cevap şu oldu "şu an konuştuğum birisi var ve ciddi ilerliyor" arkadaşlar gayet anlayışlı cevap verdi istersen arkadaş kalabiliriz dedi fakat ben istemedim çünkü ben görüşmeye devam etseydim daha kötü olurdum. Daha çok yıpranırdım ve kendisine de sordum dedim ki madem ciddi düşündüğün birisi vardı neden bana söylemedin ki diye o zaman kabullenmem daha kolay olurdu sana öyle bağlanmazdım diye. Her neyse buna da gayet anlayışlı bir şekilde cevap verdi ben de düşündüm artık arkadaş kalmamız doğru olmaz diye o yüzden iletişimi kestim yani bir nevi vedalaştım onla fakat her gün okulda görüyorum kendisi bakıyor mu bilmiyorum ben görmemezlikten gelmeye çalışıyorum fakat artık yapamıyorum ondan ayrı kalmayı. Söz verdim kendime artık konuşmayacağım diye ama çok zor ben çok farklı sevmiştim onu bu arada benim gerçekten ilk hoşlandığım, sevdiğim birisiydi. Ama yapamıyorum artık onu unutamıyorum nedense hep başka şeylerle uğraşmayı denedim dizi, film izlemek eskiden zevk alırdım fakat şimdi çok çabuk içim sıkılıyor. Yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım dayanmalı mıyım yoksa ona tekrardan yazmalı mıyım ne yazacağımı da bilmiyorum açıkçası ve biliyorum kendimi çok düşüreceğim fakat ayrı da kalamıyorum artık her gün, her saat, her dakika beynim meşgul oluyor onla derslere veremiyorum kendimi ne yapacağımı şaşırdım artık. Sizlere söylemek istedim umarım yargılamazsınız ve siz hiç tanımıyorsunuz farkındayım ama yine de bana yardım etmenizi diliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Uzaktan sevin siz de o da elinizden alınmadı herhalde işte bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı