Bir kızı unutamamak

İlişkisini kesmesi gayet doğru. Ben olsam mümkün olduğunca aynı ortamda bile bulunmazdım.

Hocam siz haklısınız eğer gerçekten ben olsam bunu yaparım direk ilişkimi keserim zaten ben de normalde böyle bir şey yapmam. Ben de şaşırdım bu konuda kendime açıkçası

Son günlerde çok fazla kız konusu açılıyor.

Konu dışı bölümünün %90'ı ilişki konularından oluşuyor zaten, bugünlere özel bir durum yok.

Yani arkadaşlar sizce ne yapmalıyım?

Spor yapın, kitap okuyun.

Kısacası, vakit geçirin. Zamanla bu mesele aklınızı meşgul etmeyi bırakacaktır.

Ona tekrardan yazmalı mıyım?

Reddedildiğiniz hâlde yazmaya çalışırsanız sizden soğur, elinize bir şey geçmez.

Evet zaten ben yazmadım bugüne kadar. Dün kendisi yazdı bana ve ben nasıl karşılık vereceğimi bilmiyorum. Çok şüpheli beni kullanıyor mu ilgi mi istiyor egosunu tatmin etmek mi istiyor kafam çok karışık.

Hocam ne yazmışsın böyle cidden duygulandım.

Kız kim ki trip atıyor? Sevgilisi mi? Kızı direkt hayatından çıkarması kesin çözümdür bu konuda. Diğer yollar hep karın ağrısı.
Haklısınız fakat bu durumda duygularına hakim olamaz kimse. Yani olabiliyorsa da tebrik ederim ben olamadım.

Haklısınız fakat bu durumda duygularına hakim olamaz kimse. Yani olabiliyorsa da tebrik ederim ben olamadım.

Haklısınız hocam fakat şu an durum çok karışık benim için öyle bir konuşuyoruz ki sevgili miyiz anlayamadım beni gerçekten sevmiş olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…