Bir kızı unutamamak

Ben de 17 yaşındayım, aşık olduğum bir kız var (4 yıldır aynı sınıftayız, uzun süre sonucunda ortaya çıktığı için hoşlantı demiyorum.) Kız derslerde falan çok başarılı, Ben ona nazaran daha gerideyim. Onu unutmak için sınav senesinden sonra piyano çalmayı öğrenmek, motor sürmek gibi hobiler edinmeyi düşünüyorum. Sana da tavsiyem budur. (Umarım sevdiğim kızla aynı üniversiteye düşerim.)

Hocam olay taze olduğu için unutamıyorsunuz bence. Bende yaşadım aynısını. Kitap oku oyun oyna gez dolaş. Hayatta hiçbir şey senden önemli değil. Kısacası kendine hobi edin. Hatta fitness falan yaparsan kız senden de hoşlanmaya başlayabilir. Kendine ne iyi geliyorsa onu yap.

Meali: İlgi ver.

Konuşma onla. Ne desek fayda etmeyecek, belki merak edip oluru var bu işin deyip yazarsın.

Umarım yazdığın zaman haksız çıkarım. Mutsuz olmanı istemem.

Hocam çok haklısınız elimde değil belki diyorum belki... Ama dediğim gibi yazdım konuştum sonra ise biraz içini döktü bana. Sonra bildiğin flörtleştik yani sürekli iltifat ediyordum kendisine o da bana iltifat ediyordu örneğin "sen çok naif birisin gerçekten de" yani ne bileyim bir neşeli oldum biraz konuştuktan sonra. İyi geldi bana neredeyse 2 haftadır konuşmuyordum.

Hocam çok haklısınız elimde değil belki diyorum belki... Ama dediğim gibi yazdım konuştum sonra ise biraz içini döktü bana. Sonra bildiğin flörtleştik yani sürekli iltifat ediyordum kendisine o da bana iltifat ediyordu örneğin "sen çok naif birisin gerçekten de" yani ne bileyim bir neşeli oldum biraz konuştuktan sonra. İyi geldi bana neredeyse 2 haftadır konuşmuyordum.

Sevgilisi yok muydu bu kızın?
Değişik yani bu kizlari anlamıyorum.

Ne yaptın ne yaptın... Niye yüz verdin ve kardeşim. Bu kızlar böyle. İlgi manyağı bunlar İLGİ. Bunlara ilgiyi vermiyiceksin. Neyse umarım sana da yapmaz. Umarım mutlu olursun.

Sevgilisi yok muydu bu kızın?
Değişik yani bu kizlari anlamıyorum.

Vardı işte ayrılmış eski sevgilisinden yeni ayrılmıştı ve sonra da bu çocuk yanında olduğu için sevgili olmuştu ya. İşte bana dedi ki ona olan hislerim doğru değildi ben hemen bir şeyler hissetmek istedim ve onu seçmek istemedim bu durumda. Böyle dedi bana ve şunu da ekledi. Bunu yaparak iğrenç biri olmak istemedim. Böyle hocam ya siz de anlarsınız benim kafamın ne kadar karışık olduğu çok kararsız kaldım ne yapsam diye.
Ne yaptın ne yaptın... Niye yüz verdin ve kardeşim. Bu kızlar böyle. İlgi manyağı bunlar ilgi. Bunlara ilgiyi vermiyiceksin. Neyse umarım sana da yapmaz. Umarım mutlu olursun.

Hocam bilmiyorum umarım haksızsınızdır bu konuda ama tanıdığım kız hani öyle çok da ilgi meraklısı değil gibi belki de bana öyle geliyordur ama bilmiyorum hiç öyle egoist, ilgi isteyen kızlardan görmedim kendisini.

Vardı işte ayrılmış eski sevgilisinden yeni ayrılmıştı ve sonra da bu çocuk yanında olduğu için sevgili olmuştu ya. İşte bana dedi ki ona olan hislerim doğru değildi ben hemen bir şeyler hissetmek istedim ve onu seçmek istemedim bu durumda. Böyle dedi bana ve şunu da ekledi. Bunu yaparak iğrenç biri olmak istemedim. Böyle hocam ya siz de anlarsınız benim kafamın ne kadar karışık olduğu çok kararsız kaldım ne yapsam diye.

Hocam bilmiyorum umarım haksızsınızdır bu konuda ama tanıdığım kız hani öyle çok da ilgi meraklısı değil gibi belki de bana öyle geliyordur ama bilmiyorum hiç öyle egoist, ilgi isteyen kızlardan görmedim kendisini.
İnşallah haksızımdır inşallah mutlu olursun ama ben olamadım. Umarım sen olursun...

Resmen sizi kullanmaya çalışıyor.
Etrafımda pervane ol diyor.
Siz akilli birisine benziyorsunuz kızların şu hallerine innamayin ilgi oyuncağı yapmak istiyor sizi.

İnşallah haksızımdır inşallah mutlu olursun ama ben olamadım. Umarım sen olursun...
Elbet siz de bir gün mutlu olursunuz hocam elbet bir gün.
Resmen sizi kullanmaya çalışıyor.
Etrafımda pervane ol diyor.
Siz akilli birisine benziyorsunuz kızların şu hallerine innamayin ilgi oyuncağı yapmak istiyor sizi.

Peki hocam ne diyebilirim ki artık kendisine direk engellesem, yani hocam haklı da olabilirsiniz fakat biliyorsunuz duygularım daha basık çıkıyor yani siz de tahmin ediyorsunuzdur duygularımın bana ne dediğini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı