Bir kızı unutamamak

hacimantvv

Hectopat
Katılım
10 Ekim 2019
Mesajlar
608
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 5 sene önce Başakşehir bilgievinde bir kızla tanıştım. Adı Esranur'du. 3 sene boyunca acayip samimi arkadaştık. Kafa bir kızdı. Sonrasında bu serserilerle takılmaya başladı okulda ve kendini ciddi anlamda bozdu. Ayrıca benimle de gereksiz sebeplerden küstü (suç benimdi ama özrümü dilememe rağmen küstü. Demek ki artıl samimi gelmiyorum). Kıza aşık değilim ama acayip samimi bir kızdı. Kekolarla sevgili olup 2 ay sonra ayrılıp arından tekrar keko sevgili yapıyordu. Kendisinin ismi mahallede o ile başlayan bir tabirle anılıyor. Ben üzülüyorum hani eskiden çok modern olan bu kız nasıl zihin olarak bu kadar geriledi. Kendisine anlatınca da arkadaşlarımı ben seçerim diyor bana ve engelledi her yerden. Ama gene de unutamıyorum anılarımızı. Aşık değilim dediğim gibi sadece en samimi arkadaşlarımdandı. En büyük korkum ise bir serseri tarafından saldırıya uğrama ihtimalinin olması. Her neyse ben bu kızı nasıl unutabilirim yok mu bir yolu?
 
@hacimantvv dostum daha çok gençmişsin yahu. Önündeki maçlara bak, boş ver. Hayatına giren çıkan çok kişi olacak illaki. Unutmanın en etkili yolu arkadaşlarınla oyun oynamaktır. Zamanla unutursun.
Çevremde benim kafada kız yok :) Sanırım Türkiye sınırları içerisinde benimle aynı kafaya sahip kız bulamayacağım. Yakınını bile :D
 
Bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da kimseyi değiştiremezsin değişmek istemiyorlarsa. Let it go knk. Hobi falan edin, başka insanlarla tanış. Karamsar bakma. Müzik dinle. Bu sana iyi gelir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı