Bir kızın 5 saat Instagram'a girmemesi normal mi?

@494528 hocam bu sabah isteği geri çektim. Az önce baktım takipçisi bir kişi artmış. Bundan sonra kalbim taş sadece eğlenmek için takılacağım.

Kalbinin taş olmasına gerek yok duygularını hissedip onlara göre hareket etmek ilişkiler konusunda faydalı olur ama seni hak etmeyen birisine de duygu beslememek ve seni hak eden birisinin yanında pozisyon almak doğru hamledir. İsteği neden geri çektiğini de anlamadım kızı umursama istek at ve gerisini ona bırak onu unut isteği kabul edip etmemiş mi diye kontrol etme bunlara kafa yorma.
 
Hocam bir kere diliniz yandı diye hep kızlara suç atıp onları kötü diye yaftalamayın
Senin gördüğün o kadarı. 19 yaşımdayım ben. Binlerce kız tanıdım. Ortamcısını, telefonu eline alması yasak olan aile kızını, sevgilisine sadık olanı. TR kızlarını yücelte yücelte bir hal oldu erkekler. Bizi kızlara biz muhtaç ettik. Ortamdan ortama koşan, kız kovalayan erkekler olursa sonra benim gibi suçsuzların başı yanar. Sonra bizde çoğunlukta olanı söyleyince %1'lik kısımdaki kızlar hakkında söz döner. Sonrası yine aynı yine kızlar yüz bulur, aynı şeyler devam eder. Olay bundan ibaret.
 
Kızları tanrıça olarak görürseniz evet bu kadar takip isteği olduğunu düşünmeniz normal ama aslında hiçbirinin tanıdığı arkadaşlar ve Instagram'dan yürüyen 5-10 abaza dışında takip isteği atılmıyor ya da takipleşmiyorlar.

Hocam bir kere diliniz yandı diye hep kızlara suç atıp onları kötü diye yaftalamayın nereden biliyorsunuz burnu havada birisi olduğunu belki sadakatli aile kızıdır? Bence kendinizi eleştirin o ilişkide ne hata yaptınız da o olaylar başınıza geldi bunları sorgulayın ve hatalarınızı bulup düzeltin. Tabii yine sizin biliceğiniz iş sizin ne yapıcağınıza kimse karışamaz ister kendizi eleştirip hatalarınızı bulup geliştirin ister aldatıldınız diye tüm kızlara aynı gözle bakıp onlara kötü sıfatlar atayın.

Bu kadar düşünmene gerek yok takip isteği at bırak gerisini kız düşünsün sen onu neden bu kadar düşünüyorsun başka kız yok mu? O kızla ilgilen ama başka kızlarla da işi yürüt sana en çok ilgi gösterenle daha çok vakit geçir.

Tanrıça olarak görmekle alakası yok. Sadece üniversitenin itiraf sayfasını takip eden kiz arkadaşıma bile 60 tane istek gelmişti. Kızları bu hale getiren yerli ve milli abazalarımız. İlgiye ihtiyacı olmayan kızlar zaten direkt reddediyor. İlgi meraklilari bekletiyor.
 
Tanrıça olarak görmekle alakası yok. Sadece üniversitenin itiraf sayfasını takip eden kiz arkadaşıma bile 60 tane istek gelmişti. Kızları bu hale getiren yerli ve milli abazalarımız. İlgiye ihtiyacı olmayan kızlar zaten direkt reddediyor. İlgi meraklilari bekletiyor.

İlgiye ihtiyacı olmayan kız yoktur her kız ilgi ister erkeğin amacı nasıl cinsel ilişki ise kızların amacı da ilgi toplamaktır. Tabii kızların istedikleri ilgi düzeyi karaktere göre değişir. Sosyal medya ile birlikte bu işler de çok değişti artık kızlar sokakta tanıştıkları erkeklerden ilgi beklemek yerine sosyal medyadaki abaza tayfadan ilgi toplayıp hayatlarına devam edebiliyorlar burada yapacak bir şey yok bu tarz ilgi açı olan kızlardan uzak durup diğer kızlara yönelmek lazım.
 

Geri
Yukarı