Bir kızla sohbet nasıl başlatılır?

  • Konuyu başlatan RaYmN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 65
  • Görüntüleme 5B

RaYmN

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
827
Çözümler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 2 gün önce bir kızla tanıştım. İlk gün saatlerce konuştuk ve bana en yakın zamanda tekrar yapabileceğimizi söyledi. Ben bekledim bekledim yazmadı. Ertesi gün ben yazdım nasılsın diye. Yazmana çok sevindim dedi yine saatlerce konuştuk ama bu sefer ilk günkü gibi değil. Ben bu kızla konuşmaktan çok hoşlanıyorum. Kendisi de bence bu dediklerine göre benimle konuşmaktan hoşlanıyor. Ancak yazmıyor. Hoşlanıyor da olabilirim kendisi çok cana yakın ve bana çok güzel geliyor diğer arkadaşlarım güzel olmadığını söylüyor ama bence çok güzel. Her neyse. Kendim de emin değilim onu sevdiğime dair emin olsam da 5-6 ay sonra birbirimizi iyice tanıdıktan sonra bunu yapmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
 
EYO7jqcXkAEq6CD.jpg
 
İlk tavsiyem; yazdığınızı göndermeden önce okuyun.
İkinci tavsiyem; biraz muhabbet ettiğiniz karşı cinse hemen aşık olmayın, insanların karşı cinsle tek iletişimi cinsellik üzerine değildir.
Son tavsiyem; konuşmaktan keyif alıyorsanız karşı taraf da keyif alıyordur, yine de anladığım kadarıyla sizin gibi başka kişilerle de iletişim halinde. O yüzden kendinizi fazla kaptırmayın, ama uzak da durmayın. Dengeyi kurup ona göre ilişkinize yön verin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı