Bir klasöre 9,5 milyon dosya yazdım

jetboy_hrn1990

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Biraz değişik işler uzmanıyımdır.
Bir SSD diskim vardı. Halihazırda bir sistemi satacaktım. SSD içindeki geçmiş dosyalara ulaşmasınlar diye SSD içindeki veriyi doldurma kadarı aldım. Programlar var biliyorum fakat kullanmadım.

Bugün 1 klasöre 9,5 milyon dosya yazdım. 1 adet dosya içini 512 Bayt (boşluk tuşu) ile doldurdum.
9,5 milyon olan dosyaların boyutu 4,5 Gigabyte oldu. Fakat sistem 90 Gigabyte RAM kullandı.
Ve RAM görev yöneticisinde galiba bug a giriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Acaba Windows dosya adedi başına RAM'de veri mi tutuyor?

Merhaba arkadaşlar,
Biraz değişik işler uzmanıyımdır.
Bir SSD diskim vardı. Halihazırda bir sistemi satacaktım. SSD içindeki geçmiş dosyalara ulaşmasınlar diye SSD içindeki veriyi doldurma kadarı aldım. Programlar var biliyorum fakat kullanmadım.

Bugün 1 klasöre 9,5 milyon dosya yazdım. 1 adet dosya içini 512 Bayt (boşluk tuşu) ile doldurdum.
9,5 milyon olan dosyaların boyutu 4,5 Gigabyte oldu. Fakat sistem 90 Gigabyte RAM kullandı.
Ve RAM görev yöneticisinde galiba bug a giriyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Acaba Windows dosya adedi başına RAM'de veri mi tutuyor?
Low Level Format yapabilirdiniz.

Low Level Format programına güvenmiyorum.
Diski taktığım sisteme virüs bulaştırır diye denemiyorum.

Videoyu başlığa koymuştum silinmiş galiba.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı