Hayır. Ancak önermem. çünkü alacağınız verim çok azalır. Ayrıca neden kendi çıkarları için sizinkini kullanmalarına izin verdiniz? Çıkartmalarını ve kendilerine motor almalarını söyleyin. Öyleyse bir apartmana motor koysunlar herkes klimasını oraya bağlasın.Geçen sene üst komşumuz evine yeni klima almış. Sanırsam yeni motora para vermemek için bizim motora bağladılar. Bunun bir zararı olur mu?
Geçen sene üst komşumuz evine yeni klima almış. Sanırsam yeni motora para vermemek için bizim motora bağladılar. Bunun bir zararı olur mu?
Dış motora ne kadar iç ünite bağlanırsa verim o kadar düşer. Bağlantıyı sökmelerini isteyin.Geçen sene üst komşumuz evine yeni klima almış. Sanırsam yeni motora para vermemek için bizim motora bağladılar. Bunun bir zararı olur mu?
Geçen sene üst komşumuz evine yeni klima almış. Sanırsam yeni motora para vermemek için bizim motora bağladılar. Bunun bir zararı olur mu?
Bencede. Hatta kendisi söksün niye söktün derseler benim motorum desin.Dış motora ne kadar iç ünite bağlanırsa verim o kadar düşer. Bağlantıyı sökmelerini isteyin.
Nasıl sökeceğizBencede. Hatta kendisi söksün niye söktün derseler benim motorum desin.
Merhaba. Aranızdaki konuşma nasıl geçti bilmiyorum ama büyük ihtimal karşıdaki size ya komşu bizim klimayı sana zahmet sizinkine taksak sıkıntı olur mu gibi bir şey söyledi ve siz de hazırcevap olayım diye pek üzerinde durmadan "olur sıkıntı yok" dediniz. İyi niyet çok güzel bir şey fakat karşıdaki eğer size motorunuzu kullanma karşılığı para vb. teklif etmediyse veya önceden kendisinin de size bu tarz tavizleri yoksa, ben karşıdakinin sizin kadar gönlü geniş olduğunu düşünmüyorum.Nasıl sökeceğiz
Kendisine bildirin direk. Para sizden gidecek. Millet zaten bu klimayı çalıştırmaya korkuyor parasından dolayı bir de bu adamlar beleşe çalıştıracak.Nasıl sökeceğiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.