Bir kursun senelik 60 tane YKS denemesi yapması iyi mi?

Hocam bu arada bahsettiğim kurs bize çok yakın ve Google'da 248 yorum yapılmış ve 4.9 puan verilmiş 5 üzerinden sizce nasıl?
Hocam Kurumsal dershanelerdense butik dershane tercih etseniz daha güzel olabilir, kurumsal dershaneler mini özel okul gibi geliyor bana.

Olmaz diye biliyorum hocam atın siz bakalım.

Gelecek VIP eğitim

Hocam Kurumsal dershanelerdense butik dershane tercih etseniz daha güzel olabilir, kurumsal dershaneler mini özel okul gibi geliyor bana.

Bu arada dershanede seviye belirleme sınavı yapılıp ona göre sınıflara ayrılıyormuş

Olmaz diye biliyorum hocam atın siz bakalım.

Baktınız mı hocam?

Son düzenleme:
Gelecek VIP eğitim

Bu arada dershanede seviye belirleme sınavı yapılıp ona göre sınıflara ayrılıyormuş

Baktınız mı hocam?
İyiye benziyor hocam bir çok yorum pozitif ve takipçi sayıları da fena değil. Bu arada siz liseye yeni geçtiniz sanırım. Şimdiden neden dershane bakıyorsunuz zaten 9 ve 10 lar için sınıf açılmıyor diye biliyorum.

9 ve 10 lar için sınıf açılmıyor diye biliyorum.
Hocam 9 bilmemde 10. sınıfta çalışma prensibini oturtmak açısından dershanenin çok faydası oluyor, dershane olmasaydı ben masa başında bu kadar oturabileceğime inanmıyorum.

Ayrıca arkadaş 9-10 ise Mustafa Yağcının MY serisine kesinlikle baksın, şiddet ile öneriyorum.

İyiye benziyor hocam birçok yorum pozitif ve takipçi sayıları da fena değil. Bu arada siz liseye yeni geçtiniz sanırım. Şimdiden neden dershane bakıyorsunuz zaten 9 ve 10'lar için sınıf açılmıyor diye biliyorum.

Hocam bu dershanede 10. sınıflara var ama 9. sınıflara açılmıyor sınıf.

Hocam 9 bilmemde 10. sınıfta çalışma prensibini oturtmak açısından dershanenin çok faydası oluyor, dershane olmasaydı ben masa başında bu kadar oturabileceğime inanmıyorum.

Ayrıca arkadaş 9-10 ise Mustafa Yağcının MY serisine kesinlikle baksın, şiddet ile öneriyorum.

O kim hocam?

İyiye benziyor hocam birçok yorum pozitif ve takipçi sayıları da fena değil. Bu arada siz liseye yeni geçtiniz sanırım. Şimdiden neden dershane bakıyorsunuz zaten 9 ve 10'lar için sınıf açılmıyor diye biliyorum.

Nereden anladınız hocam yeni geçtiğimi :)

Hocam kendisi lise müfredatı için en değerli Matematik hocasıdır, Nesin köyü damgalı olup işin mantığını anlamanı sağlamaya çalışıyor,

9-10 müfredatını 900 sayfada anlatmış diyeyim sen anla, bütçe sıkıntı değilse MY Geo1 ve MY Mat2 kitabını bu sene bitirsen çok güzel olur.

Genelde sıfırdan alır olimpiyata taşır :)

Başka bir konuda yazmışsın ona denk geldim okurken.

Hocam bu arada 60 adet deneme derken 30 TYT 30 AYT denemesiymiş :(

Hocam kendisi lise müfredatı için en değerli Matematik hocasıdır, Nesin köyü damgalı olup işin mantığını anlamanı sağlamaya çalışıyor,

9-10 müfredatını 900 sayfada anlatmış diyeyim sen anla, bütçe sıkıntı değilse MY Geo1 ve MY Mat2 kitabını bu sene bitirsen çok güzel olur.

Genelde sıfırdan alır olimpiyata taşır :)

Yani yine ideal mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı