Satılan iPhone iade alınmalı mı?

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar, herkese iyi akşamlar. Dün birisine iPhone 6S Plus sattım. Akşamına beni aradı, "Telefonu sıfırladıktan sonra dokunmatiği çalışmadı." diye. Böyle bir ihtimal var mı? Ekran yan sanayi idi ama problemsiz bir şekilde çalışıyordu. Sizce iade alınır mı?

Arkadaşlar, herkese iyi akşamlar. Dün birisine iPhone 6s Plus sattım. Akşamına beni aradı, "telefonu sıfırladıktan sonra dokunmatiği çalışmadı." diye. Böyle bir ihtimal var mı? Ekran yan sanayi idi ama problemsiz bir şekilde çalışıyordu. Sizce iade alınır mı?

Alırken denedı mı? O zaman sıkıntı yoksa bir şey dıyemez sorun sızle kaynaklı degıl. Sonucta bir anlık ekran tamırı diye bir şey olmaz.

Alırken denemiş ve çalışıyorsa banane deyip kapat orada onu test etmiş. Belki çalışmayan ekran taktı.

Ekranın yan sanayi olduğunu satmadan önce söylediyseniz ve bunu kabul ederek aldıysa iade hakkı yok.

Söylememiştim açıkçası kaç senelik cihaz aklıma gelmemişti. Şimdi düşünürken yan sanayi olduğunu düşündüm.

Alırken denemiş ve çalışıyorsa banane deyip kapat orada onu test etmiş. Belki çalışmayan ekran taktı.
Yarın getirecek bakacağım ekranın üstünde 1 2 adet derin çizik vardı tanırım ordan ben ekranı farklı cihaz getirirse de pil soket kapağı kayıptı içini açar fark ederim.

Ekranın yan sanayi olduğunu satmadan önce söylediyseniz ve bunu kabul ederek aldıysa iade hakkı yok.

Söyleseydim rahat rahat derdim abi en başta ekranı değiştirdiğimi belirttim kusura bakma iade alamam diye ama yapacak bir şey yok yarın getirecek bakacağım. 2000 lira için küfür yemeye değmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı