Bir kursun senelik 60 tane YKS denemesi yapması iyi mi?

Hocam 10. sınıfsanız çoğunluk olarak 10. denemesi yapmaları lazım, bize öyle yapmışlardı.

10. sınıfta 30 deneme yeterli hocam.

Hocam sanırım 12. sınıfta 30TYT 30AYT

Hocam 10. sınıfsanız çoğunluk olarak 10. denemesi yapmaları lazım, bize öyle yapmışlardı.

Az mı sizce bu rakam?

Çünkü 30 TYT 30AYT denemesi sanırım 12. sınıfta oluyor.

Hocam sanırım 12. sınıfta 30TYT 30AYT

Az mı sizce bu rakam?

Çünkü 30 TYT 30AYT denemesi sanırım 12. sınıfta oluyor.
@ElonMusk

Son düzenleme:
Evet, ondan bahsediyorum. Kırtasiyelerde satılan küçük kronometreli saatler bulunuyor. Fiyatı 5 TL falandı galiba. Onu da alıp denemede zaman tutarsınız. Biraz daha ileri gideyim; günlük ne kadar çalıştığınızı ölçersiniz.

Özdebir Türkiye geneli her ay yapılan deneme sınavı ama Töder çok daha iyi ondan. Genel olarak güzel yayınlar seçmişler. Sadece test okul neydi hatırlayamadım.
Töder özdebir'den daha mı iyi Allah aşkına?
Töder 1 ise özdebir 99'dur.

Özdebir zorluk açısından töder'e oranla çok daha gerçekçi. Töder moral sınavıdır sadece.

Senelik 60 tane YKS denemesi fena değil de hangi yayının olduğu da önemli bence. 60 tane YKS denemesinin yanı sıra yapılan Türkiye geneli deneme sınavlarına da katılabilirsin.

Senelik 60 tane YKS denemesi fena değil de hangi yayının olduğu da önemli bence. 60 tane YKS denemesinin yanı sıra yapılan Türkiye geneli deneme sınavlarına da katılabilirsin.

Hocam 12. sınıflara 30TYT 30AYT oluyor yani toplamı 60 ve üstte bir yerde yayınları yazmıştım tek tek onlara bakıp nasıl olduğunu yazabilir misiniz?

Bulamadım da yayın isimlerini tek tek yazabilir misiniz?

Seviye belirleme testleri var mı?

Dershane başta seviye tespit sınavı yapıp ona göre sınıflara ayırıyor.

Bulamadım da yayın isimlerini tek tek yazabilir misiniz?

Özdebir, töder, çap, bilgi sarmal, üç dört beş, test okul, palme, esen öğretmen, apotemi, paraf yayınları, karekök, endemik, hız ve renk, tek yayın denizi ve limit adlı yayınlardan olacaklarmış bu 60 denemeyi sizce bu yayınlar nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı