Bir kursun senelik 60 tane YKS denemesi yapması iyi mi?

Hocam çünkü ben OBP ile okula gittiğim için okuldan YKS adına ümidi kestim gibi bir şey o yüzden dershane bakıyorum aslında.
Ümidinizi kesmeyin. Ben LGS'ye girdiğim sene Mart ayında 3 hafta gibi izin alıp yurtdışına gittim belirli sebeplerden ötürü, ona rağmen ortaokulumdan 2. olarak mezun oldum.

Bir tane kurs YKS senesinde yılda 60 tane deneme yapıyormuş. Sizce bu iyi bir rakam mı?
dershane tamamen para tuzagi arkadaslar bu yilda hala dershaneye mi gidiyorsunuz o kadar deneme cozmenize gerek yok her hafta 3 saat denemeye gitse 2 saat de analiz yapsan 5 saatin gitti konu calismak icin, konulari iyi ozumsedikten sonra denemeye ilk aylarda ihtiyaciniz yok, son aylar disinda surekli deneme cozmek tamamen zaman kaybi, 2 ayda 1 tane cozseniz yeter 2. donemden sonra 2 haftada 1 e cikarsiniz, eksiginiz olan branslardan brans denemesi cozmek sizi daha cok gelistirir, son aylarda her gun 1 tane çözersiniz bunlarin disinda tr geneli denemelere katilabilirsiniz arti olarak msuye girebilirsiniz. (buraya kadar soylediklerim 12. sinifta yapacaklarin) 9 sinifmissin dershaneye ihtiyacin zaten yok okulda hocani dinle konuyu anlamadiysan youtubedan biraz arastir cok guzel hocalar var onlardan dinlersin bir kere daha dinleyip anlarsin konuyu 11 sinifa gecerken yaz tatilinde 9. ve 10. sinini tekrar edersin bilgileri tazelemek adina 11 e saglam temelle baslamis olursun 11. sinifta cok saglam kasarsin 11 zordur cunku 12 sinifin cok rahat gecer sinava kadar stressiz olursun konulari iyi hallettigin icin. erkenden bu bilincte oldugun icin sanslisin fakat bu zamani iyi kullan, galeyana gelme derim.

Dershane tamamen para tuzagi arkadaşlar bu yilda hala dershaneye mi gidiyorsunuz o kadar deneme cozmenize gerek yok her hafta 3 saat denemeye gitse 2 saat de analiz yapsan 5 saatin gitti konu calismak icin, konulari iyi ozumsedikten sonra denemeye ilk aylarda ihtiyaciniz yok, son aylar disinda surekli deneme cozmek tamamen zaman kaybi, 2 ayda 1 tane cozseniz yeter 2. donemden sonra 2 haftada 1'e cikarsiniz, eksiginiz olan branslardan brans denemesi cozmek sizi daha cok gelistirir, son aylarda her gun 1 tane çözersiniz bunlarin disinda TR geneli denemelere katilabilirsiniz arti olarak MSÜ'ye girebilirsiniz. (buraya kadar soylediklerim 12. sinifta yapacaklarin) 9 sinifmissin dershaneye ihtiyacin zaten yok okulda hocani dinle konuyu anlamadiysan YouTube'dan biraz arastir cok guzel hocalar var onlardan dinlersin bir kere daha dinleyip anlarsin konuyu 11 sinifa gecerken yaz tatilinde 9. ve 10. sinini tekrar edersin bilgileri tazelemek adina 11'e saglam temelle baslamis olursun 11. sinifta cok saglam kasarsin 11 zordur cunku 12 sinifin cok rahat gecer sinava kadar stressiz olursun konulari iyi hallettigin icin. Erkenden bu bilincte oldugun icin sanslisin fakat bu zamani iyi kullan, galeyana gelme derim.

Teşekkürler hocam zamanınızı ayırıp güzel bilgiler verdiğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı