Bir modeme iki Access Point bağlama

TrancoBuscas

Hectopat
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar merhabalar. Artık girmediğim başlık bakmadığım sayfa aramadığım teknik servis kalmadı. Her yerde farklı tavsiyeler verildi ama sonuç istediğim gibi olmadı hiç. Şimdi sorum şu elimde ASUS dsln17u modem ve iki adet Access Point var. Aplerin markaları TP-Link WA801ND ve Everest ewr301. bunların üçü hiçbir şekilde düzenli çaışmıyor. Bir ap yi kapatırsam anca o zaman stabilite oluşuyor. Fakat bazen tek ap de yine çalışmayabiliyor. Modem 192.168.1.1'e ayarlı AP1 192.168.0.254 diğer ap 192.168.2.254. lütfen bir yardım edin şunları tertemiz bir yeniden ayarlayayım.
 
Access Pointlerde problem olabilir mi? İkisini aynı anda bağlamadan evvel, bir gün biri, bir gün de diğerini denediniz mi?
 
Access Point'lerde problem olabilir mi? İkisini aynı anda bağlamadan evvel, bir gün biri, bir gün de diğerini denediniz mi?

Evet, hatta her şeyi fabrika ayarına getirip yeniden kurulum yaptım. Ayrı ayrı denedim 2 3 saat kullandım o şekil tıkır tıkır çalıştılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denediğiniz mesafe yeterli mi? Kurulumları doğru yapıyor musunuz? Otomatik İp alıyorlar genelde. Ne hatası alıyorsunuz?
 
Yok hocam genel olarak ikisi de problemli tek tekte çalışsalar birliktede çalışsalar sürekli internet kopuyor. Zaten daha yeni katlara kablo çektirdim. Hami desem mi sıkıntı kablolarda o da değil İkisi AP de farklı ip kullanıyor neden bağlantı sürekli kopuyor anlamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesajda tekte sıkıntı yok diyordunuz şimdi var diyorsunuz. Bağlantı sizin bağlandığın telefonda mı kopuyor? Yoksa Access Point üzerindeki ışıklardan mı anlıyorsunuz koptuğunu?
 
Hocam ne kadar karıştırdın konuyu. ilk mesaja bakarsan bazen onda bile çalışmıyor diyorum. Sen bana bunların kurulumununun yardımını yapabilir misin? Büyük ihtimal sıkıntı orada
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk söylediğinle son söylediğin birbirini tutmuyor ki. Sen sorduğuma cevap vermiyorsun. Neye göre kopuyor diyorsun? Senin telefonuna göre mi? Yoksa alet hata ışığı yanıyor mu? Bu sorununun neresini gereksiz gördün acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı