Bir mousepade 2200 TL verilir mi?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Az önce Wraith ace series storm (mouse pad) aldım. Aldım ama aşırı kararsız kaldım, 2200 TL'ye değer mi diye. Aktif olarak Klasse Longteng huoyun (mouse pad) kullanıyordum. Zaman geçti, belli başlı sorunlar çıkınca yenisini almak istedim. Fakat bir kurt düştü içime istemsiz. Bir de bu mouse pad tam olarak hybrid mi Speed mi çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce Wraith ace series storm (mouse pad) aldım. Aldım ama aşırı kararsız kaldım, 2200 TL'ye değer mi diye. Aktif olarak Klasse Longteng huoyun (mouse pad) kullanıyordum. Zaman geçti, belli başlı sorunlar çıkınca yenisini almak istedim. Fakat bir kurt düştü içime istemsiz. Bir de bu mouse pad tam olarak hybrid mi Speed mi çözemedim.

Yani değer de fazla vermişsiniz. Özel seri Glimpse ile aynı fiyata gelmiş. Biraz daha artsa ESPTiger ya da X-raypad ürünleri var. 🤔 Mousepad speed olarak geçiyor ama saf speed olmadığından hybrid-speed diyebiliriz.

Yani değer de fazla vermişsiniz. Özel seri glimpse ile aynı fiyata gelmiş. Biraz daha artsa esptiger ya da X-raypad ürünleri var. 🤔 mouse pad Speed olarak geçiyor ama saf Speed olmadığından hybrid-Speed diyebiliriz.

50x50 aldığım için fiyat yükseldi doğal olarak almışken az daha büyük olsun dediydim. Bütçeninde üstüne çıkmak istemedim pek. O zaman tahminimce klasseden biraz daha hızlıdır.

50x50 aldığım için fiyat yükseldi doğal olarak almışken az daha büyük olsun dediydim. Bütçeninde üstüne çıkmak istemedim pek. O zaman tahminimce Klasse'den biraz daha hızlıdır.

Çok bir fark yok aralarında bence iade edip aynı paraya Glimpse almak daha mantıklı. Taban yüzeyi daha iyi. Ciddi bir fark göremezsiniz ama uğraşmak istemiyorsanız da Storm gayet iyi bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı