Bir Notebook'ta olmasını istediğiniz özellik

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 800
1. Yanında 4 GB USB bellek içinde sürücüler olması.
2. Sıvı soğutma.
3. Dizüstü içinde kaliteli ses sistemi.
4. Bir USB bellek daha içinde ufak ve ucuz oyunlar.
5. Batarya ömrü uzun olması.
6. Pil önemli anlarda bittiğinde 5 dakika daha dayanması için ufak bir batarya.
7. Kaliteli bir ekran.
8. Windows 10 kurulu gelmesi.

@Linux Oyunda Bu dediklerin zaten bazı üretici firmaların da var ve bazı dediğin şeyler çok istenecek bir şey değil.

1. Yanında 4 GB USB bellek içinde sürücüler olması.
Monster gibi bazı modeller de var zaten.

3. Dizüstü içinde kaliteli ses sistemi.
Küçük kasaya iyi bir ses sitemi beklemek hata, ancak yine diğer dizüstülerde daha iyi ses veren de var.

4. Bir USB bellek daha içinde ufak ve ucuz oyunlar.
İnternet üzerinden bazı kampanyalar da veriyorlar zaten ve ucuz ufak oyunları ne yapacak herkes, bu senin isteğin sadece genel olmaz.

5. Batarya ömrü uzun olması.
Bazı modeller de uzun giden var zaten ve öyle teknolojisi olsa günler geçecek telefonlara da gelir.

6. Pil önemli anlarda bittiğinde 5 dakika daha dayanması için ufak bir batarya.
Böyle bir şey yapacaklarına uzun ömürlü ve zaten çoğu cihaz %1 gösterse gibi 5-10 dk dayanıyor.

8. Windows 10 kurulu gelmesi.
Ucuz olması için bazı modellerin Free-Dos geliyor ve zaten yine var zaten bu dediğin.

2. Sıvı soğutma
Bir mantıklı olan ve genel kitlenin istediği bir şey. Bu istediğini yaparlar oyuncu cihazlara teknoloji gelişiyor.

@Linux Oyunda Bu dediklerin zaten bazı üretici firmaların da var ve bazı dediğin şeyler çok istenecek bir şey değil.

Monster gibi bazı modeller de var zaten.

Küçük kasaya iyi bir ses sitemi beklemek hata, ancak yine diğer dizüstülerde daha iyi ses veren de var.

İnternet üzerinden bazı kampanyalar da veriyorlar zaten ve ucuz ufak oyunları ne yapacak herkes, bu senin isteğin sadece genel olmaz.

Bazı modeller de uzun giden var zaten ve öyle teknolojisi olsa günler geçecek telefonlara da gelir.

Böyle bir şey yapacaklarına uzun ömürlü ve zaten çoğu cihaz %1 gösterse gibi 5-10 dk dayanıyor.

Ucuz olması için bazı modellerin Free-Dos geliyor ve zaten yine var zaten bu dediğin.

Bir mantıklı olan ve genel kitlenin istediği bir şey. Bu istediğini yaparlar oyuncu cihazlara teknoloji gelişiyor.
Ben bunu sadece olmasını istemiştim.
Yoksa bazılarının olmayacağını kendim de biliyorum. :)

Ben bunu sadece olmasını istemiştim.
Yoksa bazılarının olmayacağını kendim de biliyorum. :)
Zaten dediğin bazı şeylerin olduğunu söylemiştim :) İstediğin olan bazı şeyler yüksek fiyatta hocam. Mesela oyuncu cihazlar da olmak istediğin bir şey olabilir. Önceden Lenovo SLI cihazlarında DVD yerine ekran kartı takılıyordu. İnce fan sistemi ve yaprak teknolojiyle eklenebilir aslında. Adam o kadar para bayıyor, işlemci çok güçlü ama ekran kartı zayıflıyor ilerde. Genelde işlemciler çok uzun süre gidiyor ama oyunlar için ekran kartı zayıflıyor kısa sürede. Zaten çoğu üreticileri orası boş alan kaldığı için yapılabilir bir şey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı