KiloZuluSierra
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kaçıncı sınıfsınız? 11 mi?Aslında trigoda özdeşlik kısmını bir türlü yapmıyorum bunun sebebi cebirsel ifade olduğunu düşünüyorum
Kaçıncı sınıfsınız? 11 mi?Aslında trigoda özdeşlik kısmını bir türlü yapmıyorum bunun sebebi cebirsel ifade olduğunu düşünüyorum
Kaçıncı sınıfsınız? 11 mi?
Müfredatınızı bilmiyorum fakat sana şu söyleyeyim. Cebirsel ifade diye bir şey kalmadı artık çarpanlara ayırma var. O konuyu çalış okuldan ayrı bir şekilde. Ve o konu hakkında uzmanlaşana kadar bıkana kadar soru çöz ve video falan izle.10 sınıf trigonometri bu sene bize de var.
Müfredatınızı bilmiyorum fakat sana şu söyleyeyim. Cebirsel ifade diye bir şey kalmadı artık çarpanlara ayırma var. O konuyu çalış okuldan ayrı bir şekilde. Ve o konu hakkında uzmanlaşana kadar bıkana kadar soru çöz ve video falan izle.
Ben bölme işleminden sonra dersleri dinlemeyince geri rayına oturtamadım şu an hiçbir şey anlamam bilmem. Fakat çalışınca insan mantığı kapıyor.Hocam ortaokulda sağladığım matematik temelini kaybettiğimi düşünüyorum. Sizce böyle bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.