Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

Bir oyuna 1000+ TL verilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    130
Bilgisayar "oyunu" dahi olsa bu işin içinde kocaman stüdyoların emekleri var. Siz bu emeklerin karşılığını vermeden oynamayı kendinize sindiriyorsanız, yasal olmayan bir iş yaptığınızın farkındaysanız, bilgisayarınıza envai çeşit virüs doldurmayı seviyorsanız ve bunun farkında bile değilseniz oynayabilirsiniz.

Eğer dijital dünyada bir şeye bedava ulaşabiliyorsanız esas ürün sizsinizdir. Hangi kişisel verilerinizi kaptırdığınızı, kartınızın % kaçını mining için kullandıklarını vb bir düşünün isterseniz.

Ben ne yaptığımı söyleyeyim.
  • Gamepass sahibiyim. Gamepass oyunlarını oynuyorum.
  • Yalnızca Steam değil, Epic games, Microsoft mağaza, Battle.net, Ubisoft Uplay vb mağazaların da indirimlerini takip ediyorum. Orijinal olmayan bir kaynaktan oyun oynamıyorum.
  • Bunlara ek olarak büyük bir şehirdeyseniz DVD takaslayabilirsiniz. Ben yapmadım hiç ama sadece 1 oyun satın alıp onu takaslaya takaslaya tüm oyunları oynayabilirsiniz.
  • Microsoft ve steam hesaplarımı aile paylaşımı ile kullanıyorum. Birden fazla hesapta aynı oyunu oynayabiliyorum, hatta xboxta aynı anda aynı oyunu paylaştığım arkadaşımla beraber oynayabiliyorum. Bunu kullanarak bir arkadaşınızla ortak gamepass alabilirsiniz. Veya bir oyunu sıra sıra oynayıp fiyatını bölüşebilirsiniz.
Bunlar arasında en verim aldığım şey Gamepass ve XBox'taki Microsoft Mağazası. Gerçekten çok uygun fiyatlı oyunlar oluyor.

Bunlar haricinde ara sıra 1000₺ civarı indirimsiz oyunlar alınabilir. Oyun yıllardır beklediğiniz bir oyundur, sizin sevdiğiniz türdendir. O zaman zaten bu fiyatlar gözden çıkarılabilir.

Eğer yeterli paran yoksa ücretsiz oyunlardan ilerleyebilirsin. Gamepasse bir arkadaşınla ortak girebilirsin. Aile paylaşımı yapabilirsin. Yapılabilecekler sınırsız. Torrent oynamak da asla değmez.

Hiçbir oyuna 1000 TL verilmez benim düşüncem ama eğlenmek için mecbur veriyoruz.

Paran varsa verilir gayet basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…